Miért olyan rossz dolog az, hogy 11 évesen AC/DC-t hallgatok?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van már abból, hogy mindenki piszkál, mert nem SP-t, Justin Biebert, vagy ilyesmiket hallgatok, hanem zenét. Sokan kérdezik, hogy mi a kedvenc együttesem, és ha azt felelem, hogy az AC/DC, akkor teljesen kiakadnak mert hogy egy 11 éves kislánynak az nem való..De mi közük ahhoz, hohy én mit hallgatok?2010. nov. 3. 11:06
1/29 anonim válasza:
aranyos :) semmi gond nincs ezzel, jó az AC/DC, csak kicsit unalmas néha a dob
2/29 A kérdező kommentje:
Én majdnem 1 év alatt nem tudtam megunni, még úgyse, hogy szinte csak AC/DC-t hallgatok.
2010. nov. 3. 11:14
3/29 anonim válasza:
Szerintem semmi gond ezzel, én is rockon nőttem fel:)
Azt hallgasd, ami tetszik.
Ostobaság, ha másra akarnának "nevelni", neked ez tetszik és kész.
Én sem eszem meg azt, amit nem szeretek, hiába mondják:)
4/29 anonim válasza:
Neked sokkal igényesebb az ízlésed, mert nem hódolsz be ezeknek a divatzenéknek. Bon Scott is legenda lett, Brian Johnson is méltó arra, hogy a nyomdokaiba léphessen. Ellenben ez az SP... Bieber... ezek hulladékok, a 21. század hulladékai, még sok más hozzá hasonló is. Sajnos elmúltak már azok az idők, amikor az embereknek volt fülük... de hát ez van... Lényeg, hogy jó úton jársz zenei téren.
5/29 A kérdező kommentje:
Jaja, és ami a furcsa, hogy nem is a családom csodálkozik és próbál másra nevelni, hanem más felnőttek, ismerőseim. A poén az egészben az, hogy anya is szereti az AC/DC-t és üvöltetjük a kocsiban ha megyünk vhova. :D
Köszönöm utolsó, igazán kedves volt. x) Nem is értem, hogy hogy lehet akkora "sztár" SP, Justinka, Miley Cyrus, Kesha és még sorolhatnám..
2010. nov. 3. 11:37
6/29 anonim válasza:
Ne aggódj, nincs ezzel semmi baj! Azoknak a felfogásával van baj, akik ezért cikiznek, vagy megszólnak Téged!!!!
7/29 anonim válasza:
AMIT ŐK HALLGATNAK AZ DIVAT AMIT TE HALLGATSZ AZ ZENE Michael Jackson-ért is sok lecseszés ér de nem érdekelnek mert majd rájönnek,hogy miylen szart hallgatnak.(Justin Biber meg Michael Jacksontól lop egy csomó mozdulatot):D
8/29 anonim válasza:
nyugi nálam ugyan ez van, én beerseewalk-ot... 14/l
9/29 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
ezt neked találták ki
10/29 Vilcsianyuja válasza:
az egy dolog, hogy én 11 évesen inkább még csak Halász Jutkát hallgattam :), de semmi baj sincs azzal, ha neked tetszik az AC/DC. jó pörgős kis zene. 31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!