Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért olyan rossz dolog az,...

Miért olyan rossz dolog az, hogy 11 évesen AC/DC-t hallgatok?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már abból, hogy mindenki piszkál, mert nem SP-t, Justin Biebert, vagy ilyesmiket hallgatok, hanem zenét. Sokan kérdezik, hogy mi a kedvenc együttesem, és ha azt felelem, hogy az AC/DC, akkor teljesen kiakadnak mert hogy egy 11 éves kislánynak az nem való..De mi közük ahhoz, hohy én mit hallgatok?
2010. nov. 3. 11:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem rossz dolog.

Én 12 éves voltam, mikor "rászoktam" a rock zenére. Akárki akármit mond, azt hallgass, amit TE szeretnél.

Ha meg megszólnak, hogy "büdös rokker", hát tegyék. Én már megszoktam, és tudom, hogy visszaszólhatnék,hogy "köcsög repper/popper/bieber/stb", de nem teszem. Csak álld a sarat.;)

16/L

2010. nov. 3. 21:32
 22/29 A kérdező kommentje:

Én 9 évesen "szoktam rá". Nagyrészt azért, mert van egy nálam 3 évvel idősebb és egy 7 évvel idősebb bátyám, és amikor én voltam 9-10 éves, akkor ők már 13 meg 16, és ugye ennyi idősen már nyilván nem Almaegyüttest hallgattak, így folyton ezt hallottam tőlük. :D

Nem konkrétan azt szokták mondani, h 'büdös rocker', csak ha iPodon zenét hallgatok, belenéznek a klipbe (iTunesról nem tudom klip nélkül letölteni..), és látják hogy Tankcsapda (azt is nagyon szeretem), elkezdik hogy 'pfujj, mi ez a szar? Nincs rendes zenéd, mint pl. Kesha?'. Visszaszóltam egy lánynak, hogy a mondatában ellentmondás van, mert a Kesha és a rendes zene egymás ellentéte. Na azóta nem piszkál. :D

2010. nov. 3. 21:50
 23/29 anonim ***** válasza:

:D jól tetted:D

mindenkinek más az ízlése.:D

2010. nov. 3. 23:46
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, és jobban tennék, ha békénhagynának. Én is csak akkor piszkálom az ő kedvenceiket, amikor ők is az enyémet. :P
2010. nov. 4. 08:43
 25/29 anonim ***** válasza:

Na ez az amit én nem értek :O

Miért kell beszólni azért, mert valaki mást hallgat?

És miért kell leszólni SP, Justin Biebert? Hmm? Ismeritek őket? Nem (mármint azok akkik, ennyire leszólják őket).

És az is zene, lehet hogy divatzene, de akkor is zene!

Jó lenne ha leszálnátok róluk. Én SP nagyon szeretem, jó a zenéje (kéép maradsz) kedves, és közvetlen (videók alapján), és aranyos. Justin bieber? vannak jó számai, és ő is aranyosan néz ki, de őt egyáltalán nem szeretem.Őt meg egyáltalűán nem szeretem. Le lehet szállni róluk!

2010. nov. 4. 20:47
 26/29 anonim ***** válasza:
*Őt egyáltalán nem szeretem, bocs a szeretem helyett ismeremet akartam írni. :)
2010. nov. 4. 20:48
 27/29 A kérdező kommentje:

Kösz a választ, igazán sokat segítettél.. ._.

Nem leszólom őket, csak nem szeretem, de nem dörgölöm senki orra alá. Az más, ha ide leírom a saját véleményemet, minthogy beszélgetek vkivel, szóbajön valamelyik énekes és elkezdem hogy "pfuujj mekkora kretén vagy hogy őt hallgatod, ráadásul milyen szar az ízlésed.."

Nem ismerem őket, nem is szidom, csupán annyit írtam, hogy enyhén szólva nem szeretem őket és herótot kapok tőlük... Ennyi.

2010. nov. 4. 20:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, nem rossz dolog, legalább tudod, mi a jó zene. ;)
2010. nov. 13. 19:18
 29/29 Sn1p3r CheeSe válasza:
engem az apukám amiota élek AC/DC-t halgatatott velem azota azt hallgatom :D:D
2011. jan. 21. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!