Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom nagyon fél attól,...

A párom nagyon fél attól, hogy a spermavizsgálaton kiderül, hogy miatta nem lehet babánk. Hogyan tudnám meggyőzni, hogy ennek minimális az esélye?

Figyelt kérdés
Életem értelme attól fél, hogy valami olyan derül ki, amin nem lehet segíteni. Még 2 hét van hátra a vizsgálatig. Szeretném feloldani benne ezt a feszültséget!
2008. okt. 6. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom mindkettőtöket vizsgálnak.Ha ennyire fél és ne adj'Isten valaki felelős,akkor mondjátok meg a dokinak hogy nem szeretnétek tudni ki az.Elég rossz lehet megtudni ha nem lehet valakinek gyereke.Remélem nem így lesz,de ha együtt akartok maradni ez a legjobb döntés.Nem szabad a másikat hibáztatni olyanért amiről nem tehet,mert ha összekaptok akaratlanul is a fejéhez vághatod.
2008. okt. 6. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszéljétek meg, hogy bármelyikőtöknél is van a "hiba", a másik attól még szereti és együtt maradtok.

Én is így éreztem, amikor elvetéltem és attól tartottam, hogy most már nem fogok kelleni a gyermekre vágyó páromnak, de ő magától mondta, hogy ez nem számít és nekem ez elég volt.

2008. okt. 6. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha benne lenne a hiba, akkor is vannak lehetőségek orvosolni a problémát. Ugyanúgy, mint a nőknél, férfiaknál is vannak terápiák.
2008. okt. 6. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. okt. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!