Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám meggyőzni párom?

Leendő anyuka kérdése:

Hogy tudnám meggyőzni párom?

Figyelt kérdés
sziasztok en nagyon vágyom. egy 3.dik babora de parom nagyon elleni mit csinaljak hogy tudnam magam lebeszelni rola hogy ne akarjam ennyire? ö nem anyagi miatt nem akar mert hala egnek jo munka helye van hanem inkabb szabadsaga miatt szeret eljarni haverjaval ha dzabin van negativ kommenteket nee lecvi koszi
2015. okt. 5. 18:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

Hidd el nem kell 3.baba!!!

Könyörgöm olvasd vissza, hogy mit írtál! Illetve,hogy-hogy!!!

Neked tudod mi kell? Nyelvtan óra + fogalmazás. Aztán lehet pontozni. !!!!!!

2015. okt. 5. 18:41
 2/19 anonim ***** válasza:
68%

sztem,ha nagyon nem akarja,akkor ne legyen,a párkapcsolat miatt is,meg van elég gyerek,akit nem szeretnek,nem kell még egy.gondolom biztos szeretné,de lehet hibáztatná is.jobb két gyerek egy boldog családban,mint 3 egy anyával.

én eddig 4et szerettem vna,a férjem nem nagyon akart,olyan mindegy volt neki. most van 2, a kicsi nemrég született,akkor már én is levittem 3ra a számot. aztán annyira mondta,h nem lesz több,hogy el iskezdtem árulni a dolgokat,én is lebeszéltem magam róla..pl baj is lehet,mi lesz az első kettővel,anyagiak,idő a gyerekekre.

aztán múltkor azt mondta lehet mégis kellene egy,de majd még meglátjuk mi lesz 3-4 év múlva. de ha ő nagyon nem fogja akarni,én nem fogom erőltetni,inkább 4en boldogan,egészségben,mint máshogy

2015. okt. 5. 18:44
 3/19 A kérdező kommentje:
amint az elöbb is írtam negatív komment nem kell teloról vagyok igy lehet ejtek egy két hibát nem teccik görgess tovább és ne komentelj te rossz indulatú...
2015. okt. 5. 18:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked milyen iskolai végzettséged van? Botrányos amit, és ahogy itt leírtál!
2015. okt. 5. 18:47
 5/19 A kérdező kommentje:
igazad van de annyira szeretném és ez sajnos vitához vezet köztünk
2015. okt. 5. 18:51
 6/19 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló teloról nem könnyü irní es neked ahoz semmi közöd
2015. okt. 5. 18:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj "telóról" írni! Megtisztelhetnéd az olvasókat azzal, hogy legalább úgy írsz, hogy el lehessen olvasni. Nem tele helyesírási hibákkal, meg elütésekkel.

Oké, hogy a párodnak jó munkahelye van, de neked is?

2015. okt. 5. 18:57
 8/19 A kérdező kommentje:
ismerösöm ajánlotta az oldalt de igaza volt h tele van bunkó beszólásokkal nem hogy kérdéssel foglalkoznának pff...
2015. okt. 5. 19:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a bunkó, hogy megkérdeztem, hogy neked is van-e jó munkahelyed?
2015. okt. 5. 19:09
 10/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló nem rád értettem amugy dolgoztam igen jó helyen dolgoztam de gyeden vagyok most jelenleg
2015. okt. 5. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!