Hogy tudnám meggyőzni a faterom?
Az lenne a problémám, hogy nem hagy FPS(lövöldözős), harcolós játékokkal játszani. Régen a Counter Strike-al kezdtem a játszást eleinte botok ellen, de aztán online is játszottam és csak azt vettem észre hogy veszi le a fejemről a fejhallgatót. Hát ugye a CSről van szó és elég sok a beszólás, trágárságok. Azóta még offline se hagy játszani. Kerestem normálisabb szervert, ahol nincs annyi trágárkodás, lett egy csomó ismerősöm is(korombeliek).
Mindig azzal jön, hogy mi értelme van ilyent játszani: próbáltam meggyőzni, hogy a harcolós játékok segítik a koncentrációt, logikát(a taktikai része), ügyességet és még sok mindent, de meg se hallgatott.
MIT TEGYEK HOGY HAGYJON JÁTSZANI?
Hát 4-es 5-ös tanuló vagyok. A szemetet kiszoktam vinni és néha felporszívózom. Nem szoktam trágárkodni sem. :)
Ezért nem értem miért nem enged. Napi 3-4 órát gépezem és az osztálytársaimmal összehasonlítva ez átlagosnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!