Hogyan tudnám meggyőzni a barátnőmet, hogy a szülés nem a világvége?
Igaza van az előttem szólónak,ha bele lesz kényszerítve azzal nem lesz előrébb,sem ő,sem a férje,sem a baba.
Amúgy vannak neten nagyon jó szüléstörténetek,amik nem rémítik el a ember lányát.Pl. a Hoxán nagyon sok van.Mutasd meg neki.
És mond el,hogy a szülés nem feltétlen rossz és fájdalmas,a terhesség sem.Nekem pl. gond nélküli terhességem volt,és a szülés a vajúdással nem tartott összesen 2 óráig.És ugyan úgy nézek ki mint előtte.
nem mindenkinek lesz csíkos a hasa, a csíkok kialakulása ellen pedig lehet venni krémeket. a terhesség alatti hízás is szerintem alkatfüggő, én pl. 50 kg voltam mikor terhes lettem, szülni 70 kg-mal mentem be. én szerencsés voltam , engem császároztak, mert farfekvéses volt. a szüléstől én is rettegtem, én sem akartam szülni. a kilok hamar lemennek, főleg ha valaki szoptat. 1 év alatt visszanyerhető a régi alak, én másfél éve szültem és most vagyok 54-55 kg. szóval csak 4-5 kg felesleg van rajtam, de remélem lemegy. :)
az embernek mindig arra van ideje, amire szán. :) én ha megyek valahova, mindig megcsinálom a hajam és kisminkelem magam, szépen felöltözök. addig a járókába teszem a gyereket vagy az apjára bízom. szerintem gyerek mellett is lehet jól kinézni!!!
én is ugyanugy vagyok mint a barátnőd...:(
képtelen vagyok meggyőzni magam hogy szüljek. Mondjuk nekem nincs férjem "csak" barátom :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!