Szülés után mikor jött meg először a menstruációd? Van ahhoz köze hogy kinek mikor jön meg, hogy szoptat e, és hogyan szült?
Azt nem tudom, hogy van köze hozzá, de én simán szültem, szoptatok és 6 héttel szülés után megjött, azóta semmi.
15 hetes a fiam.
A szülésről még nem hallottam, hogy lenne köze hozzá. De a szoptatás befolyásolhatja, mert szoptatás közben másabb a hormonháztartás. Amúgy teljesen alkati kérdés a dolog.
Nekem 11 hónapra jött meg és én elég intenzíven szoptattam még utána is (27 hónapig). Egyébként simán szültem.
Mindkét szülésem után 2 hónappal megjött, pedig kizárólag csak szoptattam, sőt a nagyot az elején max. 2 óránként, éjszaka is...
És ráadásul egyből vissza is állt a 30 napos ciklusom, szinte órát lehetett volna igazítani hozzá, pedig mindkét esetben 6 hónapig csak szopiztak a gyerekeim...
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én császármetszéssel szültem,és csak 3hónapig tudtam szoptatni. Szülés után 5hónappal jött meg a mensesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!