Hogy derül ki, hogy jön a második baba, ha az anyuka szoptat és mégis teherbe esik?
hát,míg szoptatsz nagy esélye van,h ujbol teherbe esel.A sogornomnek is így lesz a második babája.Nem számoltak vele,ugyanis az a tévhit kering,h amíg szoptatsz nem eshetsz teherbe,pedig akkor nem menstruálsz.
Azt konkrétan nem tudom,h hogy veszed észre,de ha nem terveztétek ilyen hamar a második babát,én a helyedben nagyon vigyáznék...
elsőnek:
Az első mensi előtt kb 2 héttel van az első peteérés.
ha petesejt megtemékenyül, akkor ott már nem lesz eslő mensi.
Ha nem termékenyül meg, akkor lesz mensi.
Szóval ha nem jön meg valakinek szotatás alatt és ne védekezik, ott kért dolog lehet:
-nincs még peteérése
-vagy újból terhes
Szia!
Van egy 9 hónapos kislányom,és 3 hónapos terhes vagyok.
A lányom még mindig szopik, védekeztünk gumival,pharmatex kúppal és mégis terhes lettem.A mensim egyszer jött meg, és utána többet nem,kiderült terhes vagyok,nagyon meg voltam ijedve, de mostmár nagyon várjuk a kicsit. Én úgy vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy többször rossz közérzetem volt,így csináltam egy tesztet,ami pozitív lett. A fogamzásgátlótól cerazette véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!