Van itt olyan anyuka aki szoptat és a baba átalussza az éjszakát?
Figyelt kérdés
Arra a megállapításra jutottam, hogy a tápszeres babák hamarabb átalusszák az éjszakát, mint az anyatejesek, de cáfoljatok meg ha nem így van. Várom olyan szoptatós anyukák jelentkezését akinek a babája nem ébred fel éjjel.2009. nov. 8. 12:00
1/9 anonim válasza:
Az én babám három hónaposan átaludta az éjszakákat. Este 10-kor szopizott és legközelebb reggel 8-9 között. Aztán elkövettem azt a hibát, hogy egyik éjszaka, amikor felriadt cicire tettem. Utána már nem volt megállás. Újra kért enni kétszer is. Most egy hónapja megint nem adok neki éjjelre cicit. Most 8.5 hónapos.
2/9 A kérdező kommentje:
De nem is ébred fel?
2009. nov. 8. 12:18
3/9 anonim válasza:
Az én babám 4 hónapos és már 1 hónapja átalusza az estét.10 körül eszik utóljára nálunk ilyenkor fekszik le mindenki,s reggel leghamarabb 8-9 körül ébred.maximum olyan van hogy 6-kor éhes,de akkor visszalszik és 9-10-ig csucsul.és persze ciciről beszélek.:-)
4/9 anonim válasza:
Kislányom 8hetesen átaludta az éjszakát, ami azt jelenti, hogy este 11 körül evett, majd reggel 6-7 körül. Aztán egyszer csak a 11es kaja is elmaradt, és kicsúszott 8-9ig a reggeli ébredés. Amúgy egy éves koráig szopizott. Úgyhogy az én kislányom megcáfolja a megállapításod.
5/9 anonim válasza:
Az én fiam már három hetesen nagyon nagyokat aludt éjszaka. Akkor elaludt kb. 9-kor és reggel 4-5-ig aludt. Most három hónapos és kb. 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát. Most három hónapos és este 9-10 körül elalszik és reggel 7-8 között kel. Csak anyatejes még soha nem kapott semmi egyebet.
6/9 anonim válasza:
Az én fiacskám is 9 hetes korától átalussza az éjszakát, pedig anyatejes baba és imádja a hasát. :)
12 hetes kisfiú anyukája
7/9 anonim válasza:
babam csak anyatejet kapott eddig, most sem hajlando cumibol tapszert inni. 8 hetesen ataludta az ejaszakat majd jott egy idoszak(4-5 honapos volt) mikor egyre gyakrabban kelt neha szopizott, neha nem. az tan megint helyreallt a rend es most csak olyankor vab baj, ha beteg vagy jon a foga. de ez nem attol fugg, hogy mit eszik. most este 9kor mar alszik, 6-7 kozott ebred, szopi es szundizik 9ig.
8/9 anonim válasza:
Mióta megszületett a lányom átalussza az éjszakát. Első héten keltettem szopizni, de cicire raktam és aludt is tovább, úgyhogy nem fárasztottam magam, és őt sem háborgattam. Olyan 5 hónapos kora körül elkezdett ébredezni éjjel, éhes volt, kevés volt már az esti tejcsi neki, ezért én hajnal 1-kor keltem, fél órát fejtem és aludtam tovább, ő pedig másnap este szopi után még megkapta cumisüvegből az éjjel lefejt tejet, és így ismét aludt egész éjjel. 7 hónapos korára már evett délelőtt gyümölcsöt délben főzeléket uzsira gyümölcsöt, és nem kellett a cici, ezért már reggel este táp van, de elszik szépen. 6-7 között fürdés, legkésőbb 8-kor alszik, és reggel 7 körül kel.
9/9 anonim válasza:
Szia! Mi 2 hónapos korunk óta átalusszuk az éjszakát, este 9-kor eszünk, utána pedig csak reggel fél 7-kor.
4 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!