Mi van akkor ha az anyatejes 3 hónapos baba átalussza az éjszakát?
Örülj neki. :o)
Nagy lányom 6 hetes korától átaludta, és dehogy apadt el. 9 hónapos koráig tejadó voltam, éppen ezért, mert reggel, miután megette az adagját, ki kellett fejnem a többit, annyira tele voltam.
Ébresztésre vagy éjszakai szopira visszatérni szerintem csak akkor érdemes, ha csökkenni látnád a tejedet, de ha igény szerint szopik, erre nem lesz szükség.
Jó pihenést Neked éjjelre! :o)
Igen mindenki azt írja örülj neki.Én pedig azt kérdezném mocorog éjszaka?Tátog a szájával,keresgél ha igen szoptasd meg.
Az hogy most átaludja az éjszakát nem jelenti azt hogy ez így is fog maradni.
Az éjszakai szoptatás tejserkentő hatású
örülj és pihenj :D
a tejtermelés be fog állni, lehet még pár napig túl fog termelné, ha feszül a melled fejd le. hidd el, ki van ez találva, kereslet-kínálat találkozik :)
gondolj bele, majd mikor hozzátáplálod és csak reggel és este szoptatod, akkor se fog elapadni, annyi lesz amennyi kell ;)
Örülj neki.
1.lányom 6 hetes korától, 2.lányom 4 hetes korától átalussza az éjszakát, tejjel sosem volt gond :)
Kedves 21:53!
Amit írtál, az maximum egy kb. 2 hetes babára igaz, hogy tátog, de nem sír és nem nyöszörög, ha szopizni akar, de nem egy 3 hónaposra.
Abban persze igazad van, hogy nem biztos, hogy ez így marad, de azt az anyuka is észre fogja venni nyilván. A babák jeleznek, ha szopizni akarnak, és ennek hangot is adnak. (Leszámítva tényleg a koraszülött vagy alacsony súlyú és/vagy sárga újszülötteket)
21:53 vagyok.Az éjszakai szoptatásról azért írók úgy ahogy mert sok anyuka megijed ha szopik éjjel azért ha nem szopik azért.
4 gyerekem van 8 évet szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!