Mi van akkor ha az anyatejes 3 hónapos baba átalussza az éjszakát?
Figyelt kérdés
Lányom két napja alszik egész éjszaka..mi lesz így a tejjel? Nem apad el? Fel kéne ébresztenem?2011. márc. 19. 21:41
11/12 anonim válasza:
Később még elmúlhat. Az én fiam 2-5 hónapos koráig stabilan átalidta az éjszakát, azóta meg nem... és ahogy olvasom, nem vagyunk ezzel egyedül.
A tejből fejhetsz egy picit, épp hogy ne feszüljön. Elapadni nem fog, ha igény szerint szoptatsz.
12/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
Én is tudom, hogy nem biztos, hogy mindig át fogja aludni az éjszakát, az nem is baj, én tényleg csak a jelenlegi tejhelyzet miatt aggódok.:-)
Egyébként mocorog éjszaka, de visszalapul. Nappal ha éhes akkor annak hangot is ad jó erőteljesen, éjszaka is így volt eddig. Amilyen haspók tuti nem aludna ha éhes lenne.
2011. márc. 20. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!