Tényleg minden 10-12 hónapos baba átalussza az éjszakát? Este leteszitek és reggelig nem is kér enni, inni? Mi a titok?
Az öcséméké 5 hetes kora óta. Letették 8-9-kor, és 5-6-kor kelt enni, és utána még aludt. Most is nagyon jó alvó, kora reggel kel, eszik, és alszik 9-ig. 10,5 hónapos.
Az enyém bezzeg!!! Húúúh.. Másfél évesen aludt először egybefüggő 6 órát.
Háát, nem!!!
Sok baba 1 éves kora után is többször ébred éjszaka a mami örömére! *_*
egyik gyerekem 6 hetes kora óta, másik most 19 hónapos, és tegnap este fél 9-től reggel 6ig aludt, ilyen még nem volt. (a 6-ot régi időszámítás szerint számolom, új szerint 7 lenne)
Pedig "csak leteszem" őket.
A fiam 5 hós korától átalussza, letettem 8kor, reggel 6-7kor kelt...2 szer volt beteg akkor ébredt éjjel mert ment a hasa. De amúgy sose ébred van hogy hallom hogy helyezkedik vagy ilyesmi de soha egy hangja nincs.(most 4 éves mai napig így van).
A lányommal igyekeztem mindent ugyanúgy csinálni és 18 hónapos és még mindig ébred éjjel legalább 2-3szor, amikor beteg akkor még többször is, vagy órákat fent van és nem alszik vissza.
Nem értem, és nem tudom mi a titok:)
Enyém 6 hetes korától alszik éjjel. Nem ébred, nem eszik, nem iszik, nem csinál semmit, csak alszik.
Nem tudom, mi lehet a titka, én a magam részéről nem csináltam semmit, hogy ilyen legyen :) 2 éves múlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!