Anyukák, akik nem egyformán gondolkoztok a férjetekkel gyermekszám tekintetében próbáljátok időközönként meggyőzni a férjeteket? Hogy viselitek hogy más a véleményetek ezügyben?
Hát igen ez az hogy kettőn múlik a dolog, és ez nem egy olyan helyzet hogy mondjuk nem akar valamit megvenni én meg rábeszélem, hanem egész életen át tart, nem akarom hogy "rá kelljen beszélni", de közben meg annyira fáj a szívem még egy kisbaba után, titkon reménykedem hogy kislány lenne ( 2 fiunk van). de ha fiú lenne annak is nagyon örülnék.
Mindig arra hivatkozik, hogy ez is bőven elég meg mindenre gondolni kell a mai világban, ki fog kisegíteni ha valami történik velünk, vagy elveszti a munkáját és hogy ő szeretne magára is költeni, ő is élni...amit értek, persze. Csak annyira sajnálom :(( És lassan kifutok az időből is ( a fiaink se sikerültek rögtön mikor úgy döntöttünk hogy jöhetnek).
Egyébként az én férjem is talán egy kezemen meg tudom számolni hányszor kelt hozzájuk éjjel, esti fürdetésre, vacsira ér haza. Hétvégente is sokat dolgozik.
Is-is. Van egy nagylány, meg egy 1 éves kisfiú. Mondtam, hogy felőlem jöhetne a következő, most, és akkor 2 éves korig még meglenne. De most még ne-mondja ő, hanem inkább 2 év múlva. Abba nem tudom őszintén, mennyire leszek majd benne, mert ha visszamegyek dolgozni, akkor nem tudom, mennyire akarok majd ismét évekre kiesni a munkából.
(most is épp elég lesz visszamenni, a törvények folyamatosan változnak, szóval idő kell visszarázódni)
Most még benne lennék, de akkor nem tudom.... Ismét kiesni a munkából, abból, hogy jövök-megyek, de majd akkor magára vessen. (ezért kicsit dühös is vagyok rá)
En epp forditva vagyok mint ti lanyok :)
Most varjuk a masodik babat es ugy erzem,hogy nem szeretnek tobbet vagy esetleg egy harmadikat de csak 3-4 ev mulva. Az az igazsag,hogy az elozo terhessegem se volt konnyu(a szules meg egyenesen nagyon nehez volt). De ez a terhessegem meg nehezebb mint az elozo es ugy erzem en ezt nem tudom vegig csinalni megegyszer.
Ferjem legalabb 4 gyereket szeretne pedig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!