Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ti is látjátok? Egy kis...

Ugye ti is látjátok? Egy kis bíztatás jól jönne!

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a tesztet tegnap csináltam, egy napos késés után. (Xepil) Halvány, de rózsaszín 2. csík született belőle. Ma (szerda) reggel csináltam egy Facelle tesztet, amin ha akarok látok csíkot, ha akarok, akkor nem. Elkeseredtem :(

A hétvégén nagyon rosszul voltam, émelyegtem egész nap, de nagyon durván, aztán ez a "nemvárt" napján elmúlt, azóta semmi tünetem. A melleim néha fájnak, vagyis inkább csak nehéznek érzem őket.

Mi lesz ebből? Vasárnap- hétfőre nem vártam.

Van még remény?

2015. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:
Egyelőre annyi, hogy még mindig nem jött meg. És szerintem nem tesztelek holnap,,majd csak hétfőn, amikor már egy hete késik.
2015. szept. 25. 14:58
 62/67 anonim ***** válasza:
Felteszed a tegnapi száradás utánit, ha még megvan?
2015. szept. 25. 18:25
 63/67 A kérdező kommentje:

Kb. 10 perce dobtam ki... besokaltam- mert félek, h ciszta, vagy hasonló lehet a késé oka- és az összes tesztet kidobtam!

De teljesen ugyan olyan, mint amit elsőre kiraktam ide nektek. Száradás után, a teteje és az alja erősebb rózsaszín színű - felülről nézve is látszik a rózsaszín kis pötty, és maga a csík az borzalmasan halvány.

2015. szept. 25. 18:58
 64/67 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, szerintem menjél el orvoshoz :S Ha mindegyiken van ilyen fura pozitív akkor az eélyes, hogy tényleg pozi. Nem mindenkinél erősödik a vonal sőt van olyan akinek végig negatív tesztjei vannak mégis van baba. Több teszt is ami ugyan úgy néz ki nem mutathat rosszat ugyan úgy.

Irány az orvos, mert az aggódás és bizonytalanság nem segít csak ront a dolgokon :S :(

Kitartás és írj, ha doki is látott.

Csak nyugalom :)

2015. szept. 26. 10:54
 65/67 A kérdező kommentje:

Ma reggel a CB (nem digi) negatív lett. Igy már egyáltalán nem gondolok babára. Az előző tesztek is időn túl lettek csíkosak.

Hétfőn kérek időpontot a dokihoz.

Majd írok!

Szép napot!

2015. szept. 26. 11:58
 66/67 A kérdező kommentje:

Csak hogy befejezett legyen a történet.

Ma este 7 nap késés után megjött a menzeszem.

Köszönöm szépen mindenkinek :-)

2015. szept. 27. 21:37
 67/67 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

Hamarosan újra összejön, és meg is marad! :)

2015. szept. 28. 09:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!