Ugye ti is látjátok? Egy kis bíztatás jól jönne!
Ezt a tesztet tegnap csináltam, egy napos késés után. (Xepil) Halvány, de rózsaszín 2. csík született belőle. Ma (szerda) reggel csináltam egy Facelle tesztet, amin ha akarok látok csíkot, ha akarok, akkor nem. Elkeseredtem :(
A hétvégén nagyon rosszul voltam, émelyegtem egész nap, de nagyon durván, aztán ez a "nemvárt" napján elmúlt, azóta semmi tünetem. A melleim néha fájnak, vagyis inkább csak nehéznek érzem őket.
Mi lesz ebből? Vasárnap- hétfőre nem vártam.
Van még remény?
csak pár hónapja... úgyhogy, nem vagyok elkeseredve... de úgy érzem, hogy most jegeljük inkább a dolgot... pár hónap múlva lesz az esküvőnk... most inkább arra koncentrálnék ( egy dolog miatt is elég stresszelni...), és akkor esküvő után próbálkozunk tovább :)
Ilyen lett a teszt ( ez is Xepil):
ez egyértelmű...
Valami elindulhatott... aztán abba is maradt... most már várom, hogy megjöjjön, amit nagyon nem várok...
ez most nem happy end...
Jujj, ez kicsit értelmetlen lett :D
Azt akartam írni, hogy most már várhatom azt, amit "nem vártam" eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!