Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ti is látjátok? Egy kis...

Ugye ti is látjátok? Egy kis bíztatás jól jönne!

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a tesztet tegnap csináltam, egy napos késés után. (Xepil) Halvány, de rózsaszín 2. csík született belőle. Ma (szerda) reggel csináltam egy Facelle tesztet, amin ha akarok látok csíkot, ha akarok, akkor nem. Elkeseredtem :(

A hétvégén nagyon rosszul voltam, émelyegtem egész nap, de nagyon durván, aztán ez a "nemvárt" napján elmúlt, azóta semmi tünetem. A melleim néha fájnak, vagyis inkább csak nehéznek érzem őket.

Mi lesz ebből? Vasárnap- hétfőre nem vártam.

Van még remény?

2015. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
Krèmes fehér folyásom van terhesség eleje óta!
2015. szept. 23. 22:50
 32/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok a biztatást, de ez totál negatív lett :/ nincs mit nézegetni rajta :'(
2015. szept. 24. 05:31
 33/67 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Drukkolok a következő hónaphoz! Mióta tervezitek a babát?
2015. szept. 24. 06:56
 34/67 A kérdező kommentje:

csak pár hónapja... úgyhogy, nem vagyok elkeseredve... de úgy érzem, hogy most jegeljük inkább a dolgot... pár hónap múlva lesz az esküvőnk... most inkább arra koncentrálnék ( egy dolog miatt is elég stresszelni...), és akkor esküvő után próbálkozunk tovább :)

Ilyen lett a teszt ( ez is Xepil):

[link]

ez egyértelmű...

2015. szept. 24. 07:57
 35/67 A kérdező kommentje:

Valami elindulhatott... aztán abba is maradt... most már várom, hogy megjöjjön, amit nagyon nem várok...

ez most nem happy end...

2015. szept. 24. 08:02
 36/67 A kérdező kommentje:

Jujj, ez kicsit értelmetlen lett :D

Azt akartam írni, hogy most már várhatom azt, amit "nem vártam" eddig...

2015. szept. 24. 08:17
 37/67 anonim ***** válasza:
Nekem is gyonyoruszep negativ lett :( es ha kesobb volt peteeres egy hettel es akkor fogant meg talan? Nalatok nem lehetseges?
2015. szept. 24. 08:25
 38/67 A kérdező kommentje:
Az esély meg van rá. Elég aktívak voltunk :-D
2015. szept. 24. 08:32
 39/67 A kérdező kommentje:
Ha addig nem jön meg, akkor megvárom, hogy egy hetet késsen.
2015. szept. 24. 08:37
 40/67 anonim ***** válasza:
0%
Jah, hogy csak pár hónapja próbálkoztok, akkor ne haragudj, de túlzás a hozzáállásod. Nem szabad ennyire rágörcsölni, meg odaképzelni a csíkot, meg biztatást kérni a semmire.
2015. szept. 24. 09:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!