Ti is látjátok a 2. csíkot?
Figyelt kérdés
Eddig amit csináltam (one step 10-es), mind negatív lett, ezért vettem patikában 10-es érzékenységű tesztet, ami ezt az eredményt adta: [link]
Ez halvány pozitívnak számít, ugye?
2015. júl. 30. 17:24
1/27 anonim válasza:
Akár lehet valaminek nagyon a kezdete, de nem biztos. Nekem már rengeteg ilyen és ennél erősebb csíkom volt és egyik sem baba volt.
2/27 anonim válasza:
Szerintem ezen csak egy csík van.
Majd ha KÉSIK, akkor tesztelj. Akkor majd nem kell szétszedni a tesztet, hogy egy árnyékot második csíknak tudj nézni.
5/27 A kérdező kommentje:
Petezsákom már van, ezt tudom; orvos mondta, hogy teszteljek, mert ha nem lesz pozitív, az nem jó jel, ezért reménykedek. 3 hetes terhességnél 3mm-es petezsákot látott már, és én úgy láttam, hogy ott van az a csík, 2 nap múlva 25-össel újra tesztelek.
2015. júl. 30. 17:38
6/27 anonim válasza:
Szerintem a 10-es tesztek rosszabbul mutatják ki mint a 25-ös-ek. Ez a saját tapasztalatom,bár lehet másnál nem így van. Csinálj egy x-epil tesztet.
7/27 A kérdező kommentje:
Egy Gabriel tesztet kaptam még, mert x-epil nem volt (azt kerestem pedig direkt, ez a mostani valami gólyahír nevezetű teszt volt), még azt próbálom meg, ha az is negatív, tovább próbálkozok.
2015. júl. 30. 17:50
8/27 anonim válasza:
Nem látom. De a dokidat sem értem. Labor ezerszer többet ér, mint egy vizelet alapú gyorsteszt.
9/27 A kérdező kommentje:
Nálunk 3500 ft egy hcg-s vérvétel, ráadásul heteket kell várni, hogy időpontot adjanak (nem számít sürgős esetnek :s)
2015. júl. 30. 17:58
10/27 anonim válasza:
Magánlaborban biztos megcsinálják hamarabb a Hcg-t... igen, kb annyiba kerül, de legalább kiderü... Mikor volt az a petezsák látható? Hány hetes lennél elméletileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!