Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is látjátok a 2. csíkot?

Ti is látjátok a 2. csíkot?

Figyelt kérdés

Eddig amit csináltam (one step 10-es), mind negatív lett, ezért vettem patikában 10-es érzékenységű tesztet, ami ezt az eredményt adta: [link]

Ez halvány pozitívnak számít, ugye?

2015. júl. 30. 17:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Majd a háziorvost megkérdezem erről a magánlaborról, mert nem tudok róla, hogy van-e, ill. hol; és igen, jó lenne, ha lenne ilyen, mert legalább kiderülne... (előbb-utóbb a sok teszt is kerül ennyibe, szóval nem mindegy, mire megy el az ára).

Előzőleg írtam, hogy pontosan 3 hetesen volt 3 mm-es petezsák, és orvos szerint nem jó jel, hogy negatív a teszt :s

2015. júl. 30. 20:35
 12/27 anonim ***** válasza:

Én látom a második csíkot, életem adnám ezért :)

[link]

Nem tudom hol laksz, de fusd végig az oldalt labor miatt :) 1800.- ami nem is drága.

Megy a drukk addig is, majd írd meg mi lett :)

2015. júl. 30. 20:38
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Talán a nyolcadik teszt helyett várhatnál egy hetet...
2015. júl. 30. 20:40
 14/27 anonim ***** válasza:
De én azt kérdeztem, hogy mikor volt ez? Szóval eléletileg hány hetes vagy ma? Konkrétan?
2015. júl. 30. 20:40
 15/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 2 napja volt ez. köszönöm a linket!
2015. júl. 30. 21:14
 16/27 anonim ***** válasza:

Ez gólyahír? Múlt hónapban pont ilyet csináltam és ugyan ilyen volt :(

De azért drukkolok h neked baba legyen.

Nincs közelbe dm vagy rossmann? Ott ajánlanám a Facelle tesztet, sokan dicsérik h nem szellemcsíkos és akár mensi előtt is ki mutatta ha baba volt.

Hajrá :)

2015. júl. 30. 21:31
 17/27 A kérdező kommentje:
Igrn, ez az, hát nem örülök, hogy ilyen megbízhatatlan :/ sajnálom, hogy nem jött öasze, biztosan sikerülni fog, kitartás!
2015. júl. 30. 22:09
 18/27 anonim ***** válasza:
Szia, bocsi, de szerintem ez negativ, mert en legalabbis igy kep alapjan szurkenek latom a második csikot :/ de aztan lehet, hogy megis..
2015. júl. 31. 08:01
 19/27 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy full negatív teszt
2015. júl. 31. 14:45
 20/27 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy lehet álnegatív a terhességi teszt, ha pl valaki antihisztamint, vizelethajtót, vagy C vitamint szed.
2015. júl. 31. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!