Megnéznétek a tesztemet? Ti is látjátok a halvány csíkot? Keresztreakció lehet igaz?
Figyelt kérdés
Az alsó a HCG teszt, sajnos ilyenkor már nem tudtam természetes fénynél fotózni, vakuval nem jó, így meg kicsit homályos a kép, de talán így is ki lehet venni. Nektek is volt már olyan hogy csak a magas LH miatt lett halvány csíkos a terhességi tesztetek?
Köszönöm előre is!
2015. máj. 7. 21:55
3/9 anonim válasza:
Szia, nem akarlak biztatni, nehogy csalódj, de szerintem baba van a dologban. Szerintem a terhességi teszt azért pozitív, mert hcg van a vizeletedben, vagyis terhes vagy. Nem használtam még LH tesztet, de úgy tudom, hogy inkább azt szokták használni "jóstesztnek", ha terhesség gyanúja áll fenn. Nagyon drukkolok, majd írj kérlek, ha többet tudsz.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben majd írok, köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 7. 22:38
5/9 anonim válasza:
Nekem is lett halvány pozi hcg tesztem peteéréskor. Vaterás. Véletlenül csináltam Lh teszt helyett. Nem volt baba.
7/9 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan csíkos lett tegnap is, szerintem nem terhesség.
2015. máj. 11. 17:09
9/9 A kérdező kommentje:
Jól sejtettem, nem lett baba. Pár darab ilyen tesztem lett, de nem erősödött. Mások is jártak így nem csak én, arra gondolok nem 100% megbízhatóak a tesztek.
2015. máj. 23. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!