Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány teszt után megjött,...

Halvány teszt után megjött, de reggelente hányok, egész nap rossz a gyomrom. Lehet, hogy mégis megtapadt?

Figyelt kérdés

Volt valaki így?

Normális menstruációm volt, nem volt kevesebb (itt írták, hogy többeknek, megjött, de az a vérzés enyhe volt nagyon)

Szóval nekem rendes vérzésem van, most 4. napja, de szédelgek, hányok, a gyomrom olyan, mintha mindig éhes lennék (vagy gyomorsav) nem tudom...

Lehet, hogy vannak csodák és mégis sikerült megtapadnia a babának?

Nemvárt előtt 2 nappal már halvány, de jól látható pozi tesztem volt, másnap megjött (egy nappal a nemvárt előtt)

Véleményeket, tapasztalatokat várok!

2015. máj. 6. 10:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10%
Neharagudj, de ezzel orvoshoz kellett volna menned. Pozi teszt után vérzés...hát nemtudom. De talán jobb is ha egy ilyen felelőtlen nőnek nem lesz gyereke.
2015. máj. 6. 10:35
 2/16 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem voltam orvosnál?????????
2015. máj. 6. 10:38
 3/16 anonim ***** válasza:

nekem mind a 3 terhességnél volt vérzés még 2-3 hónapig

minden alkalommal kevesebb a végén csak pici barnázás féle

de az első olyan volt mintha rendesen megjött volna

tény h nekem max 4 nap de inkább 3

szal nem kizárt h az vagy ....

pl én ezért sem mentem el a 10ik hét előtt de inkább a 12 volt :-D

mondjuk nekem "tünetem" sem volt csak érzetem h valszeg az vagyok

2015. máj. 6. 10:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Lehet hogy baba lett volna csak nem sikerült ès ezert jott meg a vèrzèsed rendesen.Általában ezèrt javasolják hogy meg kell várnia menzesz napját vagY párnap kèsèst mielőtt tesztel az ember.Egyèbkènt az orvos mit mondott?
2015. máj. 6. 10:53
 5/16 anonim ***** válasza:
7%
És mit mondott az orvos...?
2015. máj. 6. 11:01
 6/16 A kérdező kommentje:

Senki nem vagy, hogy számon kérj és megkérdőjelezd amit írok!

Ha azt írtam, hogy voltam orvosnál, akkor az úgy is van...itt az a kérdés, hogy ha másoknál volt ilyen, náluk mik a tapasztalatok!!!

Többieknek köszönöm a választ!

2015. máj. 6. 11:27
 7/16 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező! Mit mondott az orvos? Tényleg érdekes hogy nem árulod el.
2015. máj. 6. 11:33
 8/16 A kérdező kommentje:

..eljön az idő...nem is sokára, amikor itt a gyk-n már csak a bunkó, unatkozó válaszoló, bogaramozó személyek maradnak....

Az, hogy mit mondott nekem az orvosom, befolyásolni fogja a te válaszodat/tapasztalatodat/véleményedet?

Nem hiszem.

Mások tapasztalatára vagyok kíváncsi! Azokéra akik hasonló helyzetben voltak már!

Jeleztem a gyk-n, hogy nem szívesen látott "vendég" vagy a kérdésemben, bocsi...

2015. máj. 6. 11:38
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

És sajnos eljön az az idő is, hogy a sok felelőtlen anyukának gyereke születik aztán itt panaszkodnak.

Nem voltál orvosnál, valld be.

Nekem megmaradt a gyerekem, 2 hónapig menzeszeltem vele. De ugyebár én elmentem orvoshoz és kaptam gyógyszert. Te meg valósziű elvetélsz.

2015. máj. 6. 11:43
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
Ja, és az orvos megtud nézni mi van veled, de itt ezen az oldalon nem-ezért édrdekelt volna az orvos véleménye....
2015. máj. 6. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!