Halvány teszt után megjött, de reggelente hányok, egész nap rossz a gyomrom. Lehet, hogy mégis megtapadt?
Volt valaki így?
Normális menstruációm volt, nem volt kevesebb (itt írták, hogy többeknek, megjött, de az a vérzés enyhe volt nagyon)
Szóval nekem rendes vérzésem van, most 4. napja, de szédelgek, hányok, a gyomrom olyan, mintha mindig éhes lennék (vagy gyomorsav) nem tudom...
Lehet, hogy vannak csodák és mégis sikerült megtapadnia a babának?
Nemvárt előtt 2 nappal már halvány, de jól látható pozi tesztem volt, másnap megjött (egy nappal a nemvárt előtt)
Véleményeket, tapasztalatokat várok!
nekem mind a 3 terhességnél volt vérzés még 2-3 hónapig
minden alkalommal kevesebb a végén csak pici barnázás féle
de az első olyan volt mintha rendesen megjött volna
tény h nekem max 4 nap de inkább 3
szal nem kizárt h az vagy ....
pl én ezért sem mentem el a 10ik hét előtt de inkább a 12 volt :-D
mondjuk nekem "tünetem" sem volt csak érzetem h valszeg az vagyok
Senki nem vagy, hogy számon kérj és megkérdőjelezd amit írok!
Ha azt írtam, hogy voltam orvosnál, akkor az úgy is van...itt az a kérdés, hogy ha másoknál volt ilyen, náluk mik a tapasztalatok!!!
Többieknek köszönöm a választ!
..eljön az idő...nem is sokára, amikor itt a gyk-n már csak a bunkó, unatkozó válaszoló, bogaramozó személyek maradnak....
Az, hogy mit mondott nekem az orvosom, befolyásolni fogja a te válaszodat/tapasztalatodat/véleményedet?
Nem hiszem.
Mások tapasztalatára vagyok kíváncsi! Azokéra akik hasonló helyzetben voltak már!
Jeleztem a gyk-n, hogy nem szívesen látott "vendég" vagy a kérdésemben, bocsi...
És sajnos eljön az az idő is, hogy a sok felelőtlen anyukának gyereke születik aztán itt panaszkodnak.
Nem voltál orvosnál, valld be.
Nekem megmaradt a gyerekem, 2 hónapig menzeszeltem vele. De ugyebár én elmentem orvoshoz és kaptam gyógyszert. Te meg valósziű elvetélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!