Reggelente 37fok egész nap 37.2fok a hőm, nemvárt utáni 2. napon vagyok és ma délután mégis negativat teszteltem, lehetek babás?
Napközben ne mérd,felesleges,nem az a mérvadó!A reggeli ébredés utáni a lényeg!!
Ha az fent van,akkor igen van esélyed.A hő a mensi előtti nap vagy a mensi napján esik le,amíg nem esik le és nem jön meg addig lehetséges.Tesztelj pár nap múlva megint.Drukkolok!
Talan nem delutan jellett volna tesztelni! Reggel kene elso vizeletbol! Akkor tobbet mutatna.
Hugomnak 1 het keses utan mutatta ki halvanyan reggeli vizeletbol, nekem pl nemvart napjan delutan mutatta ki.
Rengeteget fugg attol h mikor fogant.
Csinalj hnap reggel egy masikat.
Tuti biztos az volt a baj. :-)
Ezt egy cikkbol masoltam ki neked. :-)
a bomlott vizelettel elvégzett vizsgálat fals-positív, ill. fals-negatív eredményt mutathat ki. A vizelet többféle okból lehet bomlott (nem steril az edény, baktérium került a vizeletbe a szőrzetről, és a hűtőben is elkezdődhet a bomlás), ezért friss vizeletből érdemes terhességi tesztet csinálni. Azt sem értem teljesen, hogy ha elolvasta a tájékoztatást, akkor miért kérdez rá. Tapasztalatból mondom Önnek, hogy fals-positív, vagy fals-negatív eredmények jöttek ki a hűtőben tárolt vizeletekből végzett terhességi teszteknél. Tisztelettel:
2005-10-25 : Dr. Hartmann Gábor
amíg nem jön meg, addig reménykedhtesz, persze.
(ha meg éjjel 4szer voltál pisilni, akkor a reggeli vizelet sem eléggé koncentrált a teszthez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!