Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány teszt után megjött,...

Halvány teszt után megjött, de reggelente hányok, egész nap rossz a gyomrom. Lehet, hogy mégis megtapadt?

Figyelt kérdés

Volt valaki így?

Normális menstruációm volt, nem volt kevesebb (itt írták, hogy többeknek, megjött, de az a vérzés enyhe volt nagyon)

Szóval nekem rendes vérzésem van, most 4. napja, de szédelgek, hányok, a gyomrom olyan, mintha mindig éhes lennék (vagy gyomorsav) nem tudom...

Lehet, hogy vannak csodák és mégis sikerült megtapadnia a babának?

Nemvárt előtt 2 nappal már halvány, de jól látható pozi tesztem volt, másnap megjött (egy nappal a nemvárt előtt)

Véleményeket, tapasztalatokat várok!

2015. máj. 6. 10:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

van már 2 gyerekem, velük baránztam a 12. hétig...szóval nem vagyok kezdő....sajnos volt spontán vetélésem is :(

Nyilván az előzmények miatt is első dolgom volt a magándokimhoz menni...de ti is valljátok be, hogy az, hogy mit mondott az orvosom teljesen mindegy a kérdésemet nézve...

...mindegy is...felelőtlen vagyok...meg bogárka, meg kacsa...mert hápogok...

köszönöm az eddigi segítséget...

2015. máj. 6. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem a válaszolókat, ritka kedves emberek gyűltek ma itt össze.

1. miért nem mindegy, mit mondott az orvos??

2. miért is kellett volna rögtön az orvoshoz szaladni? Sok mindent ő sem lát, nem kell azonnal rohanni, szerintem. Panaszmentesség esetén várnék néhány napot, csinálnék egy tesztet, ha negatív akkor egyértelmű, mi történt. Ha meg pozitív, akkor gyanítom úgyis elmegy a kérdező orvoshoz.

Kedves kérdező, bocs, hogy én sem tudtam érdemben segíteni.

2015. máj. 6. 12:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem február elején volt egy spontán vetélésem (6 hetes),március 20án és 26án is halvány tesztem volt, de 30án megjött. Én nem voltam orvoshoz, a vérzés után csináltam egy tesztet és az full negatív volt. Áprilisban megszakítással védekeztünk, április 30án meg is jött, nem tesztelgettem előtte. Ebben a hónapban újra babaprojekt. Első gyerek lenne, remélem most összejön.
2015. máj. 6. 12:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Pár hónapja ez volt az Én kérdésem.Végül a halvány tesztből terhesség lett,de sajnos nem maradt meg a baba.Véreztem rendesen és a vérzés után volt petezsákom is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. máj. 6. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

Ezert nem szabad a nemvart elott tesztelni.

Sokszor elofordul, hogy a petecsomo nem tud beagyazodni, es levalik a megnyalkahartyaval egyutt mensikor.

Az, aki nem tesztelt a nemvart elott, az nem is tudja, hogy elkezdodott valami.

Aki meg tesztelt, az csak idegeskedik, hogy megmarad-e a pici, aztan csalodik.

2015. máj. 6. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Te jo eg,mekkora parasztok irnak ide.A kedves moderatorok kitilthatnak az ilyen "embereket"....mert csak felhuzzak a másikat -.-
2015. máj. 6. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!