Halvány teszt után megjött, de reggelente hányok, egész nap rossz a gyomrom. Lehet, hogy mégis megtapadt?
Volt valaki így?
Normális menstruációm volt, nem volt kevesebb (itt írták, hogy többeknek, megjött, de az a vérzés enyhe volt nagyon)
Szóval nekem rendes vérzésem van, most 4. napja, de szédelgek, hányok, a gyomrom olyan, mintha mindig éhes lennék (vagy gyomorsav) nem tudom...
Lehet, hogy vannak csodák és mégis sikerült megtapadnia a babának?
Nemvárt előtt 2 nappal már halvány, de jól látható pozi tesztem volt, másnap megjött (egy nappal a nemvárt előtt)
Véleményeket, tapasztalatokat várok!
van már 2 gyerekem, velük baránztam a 12. hétig...szóval nem vagyok kezdő....sajnos volt spontán vetélésem is :(
Nyilván az előzmények miatt is első dolgom volt a magándokimhoz menni...de ti is valljátok be, hogy az, hogy mit mondott az orvosom teljesen mindegy a kérdésemet nézve...
...mindegy is...felelőtlen vagyok...meg bogárka, meg kacsa...mert hápogok...
köszönöm az eddigi segítséget...
Nem értem a válaszolókat, ritka kedves emberek gyűltek ma itt össze.
1. miért nem mindegy, mit mondott az orvos??
2. miért is kellett volna rögtön az orvoshoz szaladni? Sok mindent ő sem lát, nem kell azonnal rohanni, szerintem. Panaszmentesség esetén várnék néhány napot, csinálnék egy tesztet, ha negatív akkor egyértelmű, mi történt. Ha meg pozitív, akkor gyanítom úgyis elmegy a kérdező orvoshoz.
Kedves kérdező, bocs, hogy én sem tudtam érdemben segíteni.
Szia!
Pár hónapja ez volt az Én kérdésem.Végül a halvány tesztből terhesség lett,de sajnos nem maradt meg a baba.Véreztem rendesen és a vérzés után volt petezsákom is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ezert nem szabad a nemvart elott tesztelni.
Sokszor elofordul, hogy a petecsomo nem tud beagyazodni, es levalik a megnyalkahartyaval egyutt mensikor.
Az, aki nem tesztelt a nemvart elott, az nem is tudja, hogy elkezdodott valami.
Aki meg tesztelt, az csak idegeskedik, hogy megmarad-e a pici, aztan csalodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!