Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ti is látjátok? Egy kis...

Ugye ti is látjátok? Egy kis bíztatás jól jönne!

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a tesztet tegnap csináltam, egy napos késés után. (Xepil) Halvány, de rózsaszín 2. csík született belőle. Ma (szerda) reggel csináltam egy Facelle tesztet, amin ha akarok látok csíkot, ha akarok, akkor nem. Elkeseredtem :(

A hétvégén nagyon rosszul voltam, émelyegtem egész nap, de nagyon durván, aztán ez a "nemvárt" napján elmúlt, azóta semmi tünetem. A melleim néha fájnak, vagyis inkább csak nehéznek érzem őket.

Mi lesz ebből? Vasárnap- hétfőre nem vártam.

Van még remény?

2015. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, de aki babát szeretne, az szerintem egyből izgatott, és rápörög a témára. És mivel már késett csináltam egy tesztet, amin volt halvány 2. csík. ( Szabad szemmel egyértelműen látszott) A main nem volt. Ebből már nem lesz baba. Csak reménykedtem.

Még egyszer mindenkinek köszönöm! :)

Váljon valóra az álmotok! :)

2015. szept. 24. 10:06
 42/67 anonim ***** válasza:
100%

Jegeljètek a dolgot, de szexeljetek.

Bnőméknek is akkor jött össze, mikor esküvőre készültek. Pont azért, mert lefoglalta magát.

Ez nem egy vizsga, hogy csak erre kell koncentrálni :D sőt, inkább nem is kell vele foglalkozni, mert akkor úgyse jön össze...

2015. szept. 24. 11:04
 43/67 A kérdező kommentje:
Köszi a jótanácsot :-)
2015. szept. 24. 11:17
 44/67 anonim ***** válasza:

Tényleg a lelki nyugalom a legfontosabb tényező. Viszont azért vannak dolgok, amivel lehet rá készülni, pl. nekem kellett is hormontornával és diétával. De ez nem vonatkozik azokra, akiknek rendben van a menzeszük, nincs pecsételés menzesz előtt, vagy ciklus közben, nem túl erős a vérzés, és rendszeres a ciklusuk, a hőjük pedig alapból nem túl alacsony. Mondjuk akiknél minden rendben van, azok között is van olyan, hogy segít pl. az ovuteszt, mert teljesen máshogy van peteérése, mint gondolták előbb, na de ezért nem kell a ciklus közepéhez kötni az együttléthez, hanem akkor, amikor kedvetek van.

Aki meg stresszelősebb fajta, annak nem árt a légzőgyakorlatozás, jóga, tai chi, ami egy kicsit lelassítja az embert, megnyugtatja az idegeket:D

Én megértelek, Kérdező, hogy késésnél és halvány tesztnél feltettél egy ilyen kérdést. Ha több halvány teszted is készült volna egymás után, és nemcsak ez az egy (főleg, hogy a rá nem sokkal készült Facelle teljesen negatív volt), akkor mondanám, hogy azért nézetsd meg a hormonjaid, hogy van-e elég progeszteronod, hogy a következő beágyazódás sikerüljön, vagy hogy rendben van-e a pajzsmirigyed, ami szintén összefügghet ezzel. Azért szerintem mindenki úgy van vele, hogy nem akar többször egymás után halványodó teszteket nézegetni, főleg, ha ez megelőzhető.

Viszont a te esetedben szerintem száradási csík volt, mert a többi teszted nem jelzett, és ugye sajnos nem is lehetett túl jól látni a képet. Viszonylag fix a ciklushosszod, vagy azért előfordul néha pár napos késés?

2015. szept. 24. 12:11
 45/67 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mikor megnyitottam a képet, azt hittem az én képem. Még a hátterem is majdnem ilyen volt és a tesztem kb. ugyanilyen. Én nem várt napján teszteltem (xepil). Aztán másnap reggel nekem is negatív és azt követő nap meg is jött. Az esküvőtökhöz gratulálok és szívből kívánom, hogy minél előbb jöjjön a várva várt babátok!
2015. szept. 24. 12:48
 46/67 A kérdező kommentje:

Hiba volt feltennem a kérdést, ezt már elismerem. Csak a párom is és barátnőm is látta a csíkot... deezek szerint nem volt ott. Már mindegy :)

Nem vagy annyira stresszelős fajta, csak nagyon bele tudok mélyedni a dolgokba, és minden minél előbb megoldani, elintézni. Ilyenkor minden gondolatom a kitűzött cél körül forog.

A pajzsmirigyemmel kisebb gondok vannak, de gyógyszer nem kell szednem rá, csak sokat híztam, és fogyni meg nem sikerült... pedig élemódtanácsadóval konzultáltunk... és feladtam, sajnos.

Kontrollra nem sokára megyek.

Most az esküvő az első kitűzött cél, aztán jöhet a családalapítás. Párom azt mondta, hogy azért nem állunk le a dologról, de most nem kattanunk rá a babaprojektre. Szexelünk ha jól esik, és ennyi :)

2015. szept. 24. 13:22
 47/67 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem is van az orvos szerint kis gond a pajzsmirigyemmel, én egy természetes jódpótlót szedek rá (merthogy nem mindegy, milyen jódot szedsz), és szelént, és nekem nagyon bevált. Annyit, és olyan dolgokat ettem hosszabb időn keresztül, amitől rég csontsoványnak kellett volna lennem, és nem voltam az. Mióta szedem, azóta jobb lett a TSH-m, és bár a terhesség óta kétszer annyit, és jóval több kalóriát eszem, mégis fogytam, pedig az első 3 hónapban kb. semmit nem mozogtam egy kis sétán kívűl, előtte pedig aktívan sportoltam. A hasam szerencsére nő rendesen a kilóim ellenére, de látványos, ahogy beindult az anyagcserém, a karom, combom látványosan vékonyabb lett.

Ja és mondom, nem diétázom. Sajnos nem minden orvos foglalkozik amúgy rendesen a pajzsmirigyproblémával, szerencsére nekem sikerült jó hormonszakértőt találnom, és láthatóan működik, amit szedek, a laborértékek, a testhőm, és a súlyom alapján is.

2015. szept. 24. 13:34
 48/67 anonim ***** válasza:
Én a 45-ös vagyok! Szerintem nem volt hiba feltenned a kérdést, én is teljesen rákattantam, mikor megláttam a második csíkomat. Most arra gondolok, hogy rossz lehetett a tesz, ez jobban esik, mint az, hogy lehet valami elindult, de nem fejeződött be. De az biztos, hogy legközelebb nem tesztelek, csak jó pár nap késés után. Remélem ez nem lesz túl sokára.
2015. szept. 24. 14:22
 49/67 A kérdező kommentje:

Kedves 45-ös!

Igen, ez nekem is jó tanulópénz volt! Legközelebb 5-6 nap után először! Mert legyen tuti az eredmény! :)

2015. szept. 24. 14:47
 50/67 anonim ***** válasza:
Lányok, nèzzètek azt, hogy legalàbb teherbe tudtok esni, legközelebb sikerül is!
2015. szept. 24. 16:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!