Ezt ti minek látjátok? Már nagyon rég várjuk a gólyát. Nem tudom ez mi lehet. Kb 1 millió negatív tesztem van. Most meg ez. Mintha lenne rajta valami. Vagy csak oda képzelem? One step teszt csík.
Ha x-epil lenne, azt mondanám van esély, de még úgyis inkább száradási csíknak tűnik, így meg, hogy one step, hát nem tudom, azokról elég rosszat hallani. Időn belül jött ki? Élőben rózsaszín?
Én mindenképpen ismételnék 2 nap múlva, és ennek még nem hinnék.
Remény mindig van, amíg meg nem jön a vérzés. Én ezt a tesztet negatívnak látom. Ha még nem késik a vérzésed, akkor várd meg a napját, ha már késik, akkor egyértelműbbnek kellene lennie elvileg, de ha nagyon a ciklus végén fogant, akkor még van esély. Kétnaponta tesztelj, de csak az elmaradt vérzés utántól.
(Nagyon sokaknak nem lesz szimpatikus, amit írok, de nekem eddig öt terhességem volt. Az a kettő maradt meg, amelynél a kimaradt vérzést követő napon teljesen egyértelmű, erős második csík volt. Az elsőnél egy hét késé után is halvány volt, a harmadik-negyediknél pedig nem is erősödtek az eleve nagyon halvány tesztek, végül negatívak is lettek, ezek csak kémiai terhességek voltak. Én azóta nem tudok érdemben pozitívként tekinteni azokra a tesztekre, amiken csak akkor látszik valami, ha nagyon akarom. Egy pozitív teszt egyértelmű.)
Mintha làtnék valamicskét, de lehet, hogy csak képzelem.
Ajànlom a facelle tesztet amúgy :)
Már csak a nem várt után tesztelj, x-epillel.
Én látom a halvàny rózsaszínt, de ebből mèg bármi lehet...
Miért írta fel az Utrot amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!