Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ti is látjátok? Egy kis...

Ugye ti is látjátok? Egy kis bíztatás jól jönne!

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a tesztet tegnap csináltam, egy napos késés után. (Xepil) Halvány, de rózsaszín 2. csík született belőle. Ma (szerda) reggel csináltam egy Facelle tesztet, amin ha akarok látok csíkot, ha akarok, akkor nem. Elkeseredtem :(

A hétvégén nagyon rosszul voltam, émelyegtem egész nap, de nagyon durván, aztán ez a "nemvárt" napján elmúlt, azóta semmi tünetem. A melleim néha fájnak, vagyis inkább csak nehéznek érzem őket.

Mi lesz ebből? Vasárnap- hétfőre nem vártam.

Van még remény?

2015. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:

[link]

Kicsit kivilágosítva.

[link]

Negatívban.

Van ott valami,de vékony a 2. Csík. 2 nap múlva ismételj. Kíváncsi leszek mi lesz. Majd írj. Megy a drukk. :)

2015. szept. 23. 10:12
 12/67 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm, hogy foglalkoztál a tesztemmel, igazán kedves tőled, sokat jelent ilyen bizonytalanságban!

Már nagyon sokszor teszteltem Xepillel, tudom, hogy milyen a száradási csík, sokszor láttam már :( De ilyenem még sosem volt. Közelebbről kell nézni ezt is, de 100% hogy rózsaszín. Amikor megláttam nagyon boldog voltam, aztán ma reggelre ez elszállt. Csak nézegetem a képet, és igyekszem bizakodó lenni, hogy ott van az!

Nem adom fel, veszek ma is tesztet, holnap megcsinálom. Aztán a hétvégén is! Lehet, hogy később fogant az én babám, és még küzd!

Köszönöm!

2015. szept. 23. 10:18
 13/67 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ennyire el vagy keseredve. De ezeken a képeken nem látszik második csík. Lehet, hogy élőben volt ott valami. Pénteken kiderül.
2015. szept. 23. 10:21
 14/67 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :)
2015. szept. 23. 10:21
 15/67 anonim ***** válasza:
A facelle-ről nincs képed?
2015. szept. 23. 11:21
 16/67 A kérdező kommentje:
Arról nincs. Nagyon korán 4:30kor csináltam meg, és elfelejtettem lefotózni :/
2015. szept. 23. 11:23
 17/67 anonim ***** válasza:

Mindenkèpp írj majd! Mintha én is látnék vmit.

De a facelle nekem is erősebb volt az x-epilnèl.

2015. szept. 23. 12:14
 18/67 anonim ***** válasza:

Én látom a nagyon halvány csíkot... Drukkolok! :-) Amúgy az x-epil nekem nem jött be, a facelle-t nem ismerem, de nem lehet, hogy az más erősségű?

Hős vagy, ha kibírod péntekig újabb teszt nélkül... :-) De szerintem, ha van rá lehetőséged, vegyél másik fajta tesztet is, mondjuk Gabrielt, vagy Clearblue-t. Péntekre már a 25-ösnek is bőven ki kellene mutatni! Drukk, drukk!! :-)

2015. szept. 23. 12:24
 19/67 A kérdező kommentje:

Dehogy vagyok hős :) Ebédszünetben a legelső drogériáig "futottam" :D

Vettem Clearblue-t (nem digi), Xepil-t (2 db-is) és IntiMed tesztet.

Holnap is ellövök egyet, ha már ennyire bevásároltam! :D

2015. szept. 23. 13:25
 20/67 anonim ***** válasza:

Szió! Én mintha látnék rajta második csíkot. De azért csinálj új tesztet, azon már jobban kell, hogy látszódjon!

Drukkolok neked! :)

2015. szept. 23. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!