Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ti is látjátok? Egy kis...

Ugye ti is látjátok? Egy kis bíztatás jól jönne!

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a tesztet tegnap csináltam, egy napos késés után. (Xepil) Halvány, de rózsaszín 2. csík született belőle. Ma (szerda) reggel csináltam egy Facelle tesztet, amin ha akarok látok csíkot, ha akarok, akkor nem. Elkeseredtem :(

A hétvégén nagyon rosszul voltam, émelyegtem egész nap, de nagyon durván, aztán ez a "nemvárt" napján elmúlt, azóta semmi tünetem. A melleim néha fájnak, vagyis inkább csak nehéznek érzem őket.

Mi lesz ebből? Vasárnap- hétfőre nem vártam.

Van még remény?

2015. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
én x-epilt csinálnék holnap reggel, legalábbis egyiknek mindenképp:D Azt akkor össze tudod hasonlítani a korábbi x-epillel, és 2 nap alatt már valamennyit erősödnie is kell.
2015. szept. 23. 14:58
 22/67 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam :) De van egy olyan érzésem, hogy nem lesz erősebb :( el vagyok keseredve...
2015. szept. 23. 15:05
 23/67 anonim ***** válasza:
16%
Nem nagyon használ a teherbeesésnek ez a rágörcsölés...
2015. szept. 23. 15:35
 24/67 anonim ***** válasza:
25%

Reggeli első pisiből csináld és éjjel ne pisilj.

Ne légy elkeseredett, tuti babás vagy! !!

Az x-epil sosem szellemcsíkos

2015. szept. 23. 16:56
 25/67 anonim ***** válasza:

Mintha-mintha ott lenne egy masodik vonal.

Drukkolok, hogy holnapra erosodjon.

2015. szept. 23. 17:06
 26/67 A kérdező kommentje:

Annyira kedvesek vagytok :-) Imádkozni fogok este, hogy reggel csak egy ici-picivel legyen erősebb az a csík :-)

Irok délelőtt mindenképp!

2015. szept. 23. 18:54
 27/67 A kérdező kommentje:

Basszus Lányok!

Akkorák a ciciim, mint még soha. Egyáltalán nem fáj, de az amúgy pici cicim nem fér bele a tenyerembe. :-D

2015. szept. 23. 18:58
 28/67 anonim ***** válasza:

hát a cici dolog babára utal,de aztán kitudja.húú izgulok *-*

rögtön tedd fel a tesztet!!! :)

2015. szept. 23. 20:30
 29/67 A kérdező kommentje:
Krémes folyásom van. Ez nálam mensit szokott jelenteni :/
2015. szept. 23. 20:45
 30/67 anonim ***** válasza:
Hehe :) en is majdnem ugyanebben a cipoben :) pentekig akartam varni de reggel lovok egyet, ha addig nem jon meg. En hetfo reggel teszteltem egy negativat x-epillel, de lehet meg korai volt
2015. szept. 23. 21:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!