Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Totál kivagyok bukva, mit...

Totál kivagyok bukva, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Fogamzasgatló mellett terhes lettem. Mielőtt beszól a sok okos - igen, ez lehetséges....Normalisan szedtem, nem hagytam ki...

A baj csak az, hogy szexkapcsolatom van a férjem mellett és nem tudom, h kié...

Hogyan tudnék úgy apaságit csináltatni h kiderüljön? Hogy mondjam el a szexpartnernek, hogy ez van? Totál kiakadna...Valaki segítsen...

2015. jún. 27. 21:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Sehol nem írta, hogy 52 éves....

Szerintem abortusz, aztán válás!

2015. jún. 27. 23:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Jajj bocsánat.. Az egyik válaszoló írta, félreolvastam.
2015. jún. 27. 23:17
 23/24 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha már ennyire félre k**éltél akkor használtatok volna gumit. Most egy tesztre lehet pazarolni a penzt. Nem is téged hanem a férjed és a babat sajnalom. Nem ertem hogy vkit mi visz rá a megcsalasra. Sosem tudnam megtenni semmilyen indokkal. RRossz erv a szexhiany. Sajnalom hogy nyers vagyok de ezen mindig felhúzom magam. Csinaltass tesztet de anyailag padlót lehet fogni az aratol.
2015. jún. 27. 23:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hááát.Én nem vagyok abortuszpárti, de a te esetedben nem tartanám meg. (Viszont ismerek olyan nőt,aki két pasival is félre kavart a házassága alatt, és mégis megszülte az így fogant két gyereket, annak ellenére, hogy "háromesélyes" volt, ki az apjuk. Aztán el is váltak, de nem amiatt, hogy kiderült a félrekufirc.)
2015. jún. 28. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!