Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Mit tehetnék? Totál kivagyok.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma voltam 3.-szorra vizsgázni forgalomból. Sajnos megint megbuktam. Egyre jobban el vagyok keseredve nem tudom hogy mit csináljak, félek így sose lesz jogosítványom. Az órákon semmi gond nincs, de aztán amikor vizsgán vagyok állandóan elkezd remegni a lábam. De olyan szinten, hogy nem tudom megállitaní, mint hogyha nem is az én testem volna így mindig megbukok. Légyszi ha tudtok segíteni vagy valakinek volt már ilyen akkor segítsetek, hogy mit tehetnék. Köszönöm. ui: tudom, hogy nem ide tartozik ez a téma , de hátha itt több választ kapnék.2013. okt. 18. 22:30
1/6 anonim válasza:
vezess sokat sutyiban lakatlan helyeken ,hogy szokd
2/6 anonim válasza:
Elsőre 0 hibapontos lett a kresz vizsgám és a 1 hibapontos a forgalmim. Ergo egy profi vagyok!
Adok szakmai tanácsokat, mentálisakat személyesen, ha közel laksz. Priviben gyere megbeszéljük.
3/6 anonim válasza:
Vegyél be valami szorongásoldót,vagy igyál nyugtató teákat.
4/6 anonim válasza:
én drukkolok neked hogy kövire sikerüljön.
6/6 A kérdező kommentje:
utolsó elötti köszönöm a jó kivánságodat. Vettem be egy szem nyugtatott de sajnos az sem segitett....pedig annyira örülnék hogyha átmennék. Utolsó. sajnos az enm jó hogyha iszok. Amugy sem szoktam alkoholt inni, ugy hogy nagyon beütne....meg ha észreveszik az eléggé gáz...
2013. okt. 18. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!