Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnek? Teljesen kivagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek? Teljesen kivagyok. Bevebben lent!

Figyelt kérdés

Van egy lany akit mar regen ismerek, az utobbi idoben nagyon sokat beszelgettunk es hat nekem nagyon megtetszett, miazhogy inkabb szerelmes vagyok :( Annyira jo vele beszelgetni sok mindenben hasonlitunk is. A multheten vele almostam es azota semmi masra nem tudok gondolni, mindig csak ot latom... de viszont o biztos nem erez igy. Nem mondhatom el neki mar csak miatta sem, mert ismerem, h kilenne, h elveszithet egy jo baratot. :( De viszont sokat talalkozunk a kapcsolatot sem tudom megszakitani vele. Mar teljesen magam alatt vagyok, csak szerencsere jol tudom palastolni az erzeseimet... Mit tennetek a helyemben? Minden ertelmes valaszt koszonok.

17/F

2010. febr. 6. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
azért lehet, hogy tetszel neki.Csak ő nem akarja elmondani..igy ezért azt mondja, hogy csak barátok vagytok..mert kiváncsi, hogy hogy reagálsz erre..de aztán lehet, hogy nem érez irántad semmit csak barátság..nemtudom lehet, hogy ugy elkéne felejteni csak barátság legyen..
2010. febr. 6. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Valentín nap :) szerintem többet nem is kell mondanom :D
2010. febr. 6. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel! ;) Ne nyomulj látványosan, inkább figyelj oda rá, törődj vele, hallgasd végig... Így legalább meg fog becsülni és egyenlőre ennyi legyen elég. :)Hidd el lehet hogy nem most, de egyszer ő is szerelmes lesz beléd, csak kitartás! :)
2010. febr. 6. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

vagy de, vagy viszont, ... és leirtad kétszer igy úgy hogy "de viszont"... tanulj meg magyarul!

am meg ne szaarakodj már mondd meg neki mivan mert egyik nap arra ébredsz hogy álmodban veled volt de kinézel az ablakon és egy másik pasival fog enyelegni és onnantól esélyed SE lesz! lépj amig nem késő és meg nem bánod!

2010. febr. 6. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:

En nem vagyok ilyen optimista... szoktunk beszelgetni ilyen temakrol is es szokta mondani h nincs senki aki irant erezne valamit. Inkabb valahogy kiabrandulni szeretnek, csak nem tudom hogyan.

Utolsonak: megesik az ilyen sokan beszelnek igy, rengeteg ilyen van amit eszre sem veszunk a mindennapi beszedben...

2010. febr. 6. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!