Mit tehetnék az ellen, hogy csúnya vagyok? Tippek? Már nagyon kivagyok.
Elegem van a fejemből ,a testemből ,sőt még a belsőmből is. Borzalmas vagyok.. Nagyon ronda az arcom. Nagy,barna szemeim vannak. A szemöldökömet utálom, múltkor próbáltam csipesszel kiszedni,de nem sokra mentem vele,csak a kósza szálakat tudtam kiszedni,mert más nem ment. Az orrom is ronda. A szám nagyon ronda szerintem,de inkább amiatt ahogy tartom. Az a baj,hogy ha kilépek a házból felveszem a pokerarcomat ,amin nem tudok változtatni,mert folyton görcsölök ,félek hogy beszólogatnak.. Szóval nem tudok ellene tenni :SS Van egy pár pattanásom,ezért a bőröm is sz@r. A hajam szőkésbarna,inkább barna. Eredetileg fokozatos volt,de már majdnem kiment belőle,utálom.. folyton kócolódik..
A testem meg.. lapos vagyok ,hosszúak a lábaim..
fúj. A stílusom meg.. hát általában csőfarmert,tornacipőt és pulcsit hordok. Sőt,mindig.
Suliba mást nem merek.
Sokan szóltak be nekem már.. minden éjjel sírok :SS Mit tegyek??
Képet nem merek felrakni,facebookra sem merek olyat rakni már,amin az arcom is látszik.
Nem vagyok az a tipikus lúzer,szóval vannak barátnőim a ,,menőbbek" közül is.
14/L
Szia!
Szerintem próbálj meg nőiesebben öltözködni kicsit, ne tornacipőt hordj, hanem balerinacipőt inkább, és csinos csajos ruhákat.
Menj el mindenképpen kozmetikushoz, hogy a szemöldöködet kiszedje normálisan, mert az is ad egy szép keretet az arcodnak!
Ja, és fodrászhoz is menj el! :)
Sziaa ,köszi.
A fodrászom a nagymamám,ő régebben nagyon jó fodrász volt és mgé mindig az,nagyon jól levágja a hajamat,csak az a baj,hogy semmi nem áll jól.. :/
Járok kozmetikushoz,csak már nincs pénz rá,de ha lesz akkor majd szólok,hogy szedje ki,csak félek ,hogy elrontja. Balerínacipőm is tönkrement, de nem tudok újat venni ,mert apukám lesz*r ,anyukámnak meg nincs már pénze rá. :(
Utolsó előtti: igen beszélhetünk.. :D
utolsó: nem merek.. :(
A leírás alapján teljesen átlagos vagy. Tudod, ki a ronda nő? Hát én! Én vagyok a szakállas nő, rendszeresen kell borotválkoznom, a hátam, a hasam, a mellkasom, mindenem olyan szőrös, mint egy férfinak. MÉGIS SIKERES VAGYOK AZ ÉLETBEN!
Hogy hogyan? Elfogadtam magam, nem görcsölök folyton azon, hogy hogy nézek ki. Fel se veszem, ha kinevetnek. (Egyébként mióta "felnőttem", már ki se nevetnek, ez utoljára kb. gimi 2.-ban fordult elő.) Rengeteget olvasok, szépirodalmat, szociológiát, filozófiát, és három idegennyelven beszélek. Megbízható vagyok és becsületes, mindig lehet számítani rám. Az emberek ezért kedvelnek, nincs egyetlen ellenségem sem, viszont sok IGAZ barátom van, ezen kívül egy tökéletes házasságom.
Amikor annyi idős voltam, mint te, teljesen kilátástalannak láttam az életemet a külsőm miatt. Hiába jártam állandóan kozmetikushoz, hiába öltöztem divatosan... aztán rájöttem, hogy nem ez a megoldás. Nem attól leszel sikeres, hogy szép vagy! A belső értékeidet fejleszd ki, és értelmes dolgokkal töltsd ki az életedet, értelmes dolgokkal foglalkozz ahelyett, hogy azon rágódsz, hogy hogyan szedd ki a szemöldöködet.
amúgy ,csak úgy.. hogy ronda vagyok..
vagy sokszor érzem úgy,hogy mindenki röhög rajtam.. utcán,buszon,iskolában.. bárhol.
Utolsó ,persze nem csak azzal foglalkozok! Tanulok,most felvételiztem és felvettek egy jó iskolába :))
Csak egyszerűen ha meglátom magam bárhol már rám tör a sírhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!