Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék az ellen, hogy...

Mit tehetnék az ellen, hogy csúnya vagyok? Tippek? Már nagyon kivagyok.

Figyelt kérdés

Elegem van a fejemből ,a testemből ,sőt még a belsőmből is. Borzalmas vagyok.. Nagyon ronda az arcom. Nagy,barna szemeim vannak. A szemöldökömet utálom, múltkor próbáltam csipesszel kiszedni,de nem sokra mentem vele,csak a kósza szálakat tudtam kiszedni,mert más nem ment. Az orrom is ronda. A szám nagyon ronda szerintem,de inkább amiatt ahogy tartom. Az a baj,hogy ha kilépek a házból felveszem a pokerarcomat ,amin nem tudok változtatni,mert folyton görcsölök ,félek hogy beszólogatnak.. Szóval nem tudok ellene tenni :SS Van egy pár pattanásom,ezért a bőröm is sz@r. A hajam szőkésbarna,inkább barna. Eredetileg fokozatos volt,de már majdnem kiment belőle,utálom.. folyton kócolódik..

A testem meg.. lapos vagyok ,hosszúak a lábaim..

fúj. A stílusom meg.. hát általában csőfarmert,tornacipőt és pulcsit hordok. Sőt,mindig.

Suliba mást nem merek.

Sokan szóltak be nekem már.. minden éjjel sírok :SS Mit tegyek??

Képet nem merek felrakni,facebookra sem merek olyat rakni már,amin az arcom is látszik.

Nem vagyok az a tipikus lúzer,szóval vannak barátnőim a ,,menőbbek" közül is.

14/L

2012. ápr. 25. 16:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szerintem 14 évesen még ne akarj bomba csaj lenni...
2012. ápr. 25. 17:05
 12/26 A kérdező kommentje:
nem is bomba csaj akarok lenni,csak ilyen ronda nem akarok maradni..
2012. ápr. 25. 17:08
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

szia

hát nézd, nagyjából mindenkinek van ilyen korszaka amikor utálja magát. nekem is volt mikor annyi idős voltam mint te. most 17 vagyok. elfogadtam nagyjából maga. ez idő kérdése, csak tisztába kell jönnöd a dolgokkal :)szerintem itt nem feltétlen a külsőddel lehet a gond, hanem valami pszichés eredetű dologról lehet szó.

ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan privátot :)

2012. ápr. 25. 17:20
 14/26 Mendus ***** válasza:
100%
Szia! Ennyi idős korban ez a hozzáállás teljesen normális. :) Nekem elhiheted, pszichológiát tanulok :) Teljesen együtt jár a serdülőkorral és az ifjúkorral ez a belső feszültség, én ugyanezt éltem át, ugyanennyi idősen, dühös voltam magamra amiért nem nézek ki jól, és amiért én nem tehettem meg anyagilag azt, hogy minden hónapban új és divatos ruháim legyenek! De tudod mit? Nem is baj! Sokkal érettebb lettem ezáltal...igen ezáltal IS! És teljesen máshol tartanék, ha akkor követem az "elitet". Szóval ha gondolod írj egy pro és kontra listát magadról, mi az ami tetszik magadon, és mi az ami nem, utána vedd át azokat, amiket ki tudsz javítani, vagy vmilyen módon helyre tudsz hozni. Ha nem tetszik az orrod, akkor pl olyan sminket készíts aminél nem emeled ki az orrnyerged, vagy a szádnál használj bőrszínű rúzst és ne emeled ki azt sem és a tükör előtt próbálgasd a szájtartásod! Fektesd a hangsúlyt a szemeidre egy egyszerű fekete tussal történő sminkkel. Tudnék rengeteg tanácsot ezzel kapcsolatban adni. Írj privit, ha kíváncsi vagy :)
2012. ápr. 25. 17:40
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, leírásból teljesen átlagosnak hangzol, amúgy:

-nagy barna szem nagy előny lehet, én rajongom értük

-barna haj teljesen jó

-vékony vagy, lapos, mert 14 éves vagy, majd nőiesedsz!

-száddal mi a bajod? és az orroddal? más már tett rá megjegyzést vagy csak te látod rondának?

-ápold a bőröd, attól, hogy pattanásos, még nem sz*r.

-a stílusod pedig jó, csajosan laza:)

2012. ápr. 25. 17:47
 16/26 A kérdező kommentje:

köszi szépen a tanácsokat :))

ápolom a bőröm,csak nagyon idegesít,mert már 12 éves korom óta olyan.. bár már kezd elmúlni..

sminkelni nem nagyon szeretnék annyira,de majd a szemceruzát kipróbálom ,de béna vagyok ahhoz is :$

általában korrektort használok és szőlőzsírt ,aztán annyi :)

2012. ápr. 25. 18:08
 17/26 anonim válasza:

Szia! :)

Tudom mit élsz át, csak nekem más problémáim vannak. Túlsúlyos vagyok: 188 centimmel vagyok 86 kg.. Mivel tudom, hogy ez nekem sem tesz jót, így egy jó ideje elkezdtem fogyózni. Azóta lement majdnem 20 kg, így gondolhatod honnan kezdtem el.. Ha eddig sikerült, akkor tudom, hogy továbbra is menni fog! Ez van a szemem előtt, a CÉL! próbálok "csinos" lenni, azzal, hogy kiemelem a szemem, jó frizurát csinálok, ápolom az arcom. Bele nézek a tükörbe és igen jobban érzem magam, mint egy évvel ezelelőtt, és jobban is öltözködök mint akkor. Többször is beszóltak, de tudom, hogy ők nincsenek tisztába a múltammal illetve azzal, hogy ezelőtt hogyan is néztem ki. Tehát, a családod, barátaid a lehető legjobban megbíznak benned és úgy imádnak amilyen te vagy! Csak te tudod eldönteni azt és megcsinálni azt, amin te szeretnél változtatni! Ha nekem sikerül, akinek tényleg súlyos problémái vannak (szószerint:D) akkor bármi sikerülhet! Folytatom a mozgást és a diétát (nem vonok el semmit magamtól, csak az édességet, mindent mértékkel kell enni) és akár következő évre elérhetem a célomat:) Kitartás, ami a kulcsszó:) Sose fogsz megfelelni mindenkinek na és?:D Így érdekes a világ:) És ne felejtsem el említeni azt, hogy még csak 15 éves vagyok, így még nehezebb dolgom van, de sikereket érek el:)

2012. ápr. 25. 18:13
 18/26 Mendus ***** válasza:
Figyi! Nem akarlak elkeseríteni, de én 20 éves leszek, és pattanásosabb vagyok mint 14-15 éves koromban! És pedig nem eszem zsíros ételeket, mindenre odafigyelek. Dehát ez egyénfüggő! :)
2012. ápr. 25. 18:16
 19/26 Mendus ***** válasza:
17:40-es voltam :)
2012. ápr. 25. 18:17
 20/26 A kérdező kommentje:

hát .. ez egyénfüggő :D

tesóm is pattanásos volt, kb 19 éves korára mind elmúlt.

remélem velem is úgy lesz,vagy mgé hamarabb

2012. ápr. 25. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!