Mit tehetnék az ellen, hogy csúnya vagyok? Tippek? Már nagyon kivagyok.
Elegem van a fejemből ,a testemből ,sőt még a belsőmből is. Borzalmas vagyok.. Nagyon ronda az arcom. Nagy,barna szemeim vannak. A szemöldökömet utálom, múltkor próbáltam csipesszel kiszedni,de nem sokra mentem vele,csak a kósza szálakat tudtam kiszedni,mert más nem ment. Az orrom is ronda. A szám nagyon ronda szerintem,de inkább amiatt ahogy tartom. Az a baj,hogy ha kilépek a házból felveszem a pokerarcomat ,amin nem tudok változtatni,mert folyton görcsölök ,félek hogy beszólogatnak.. Szóval nem tudok ellene tenni :SS Van egy pár pattanásom,ezért a bőröm is sz@r. A hajam szőkésbarna,inkább barna. Eredetileg fokozatos volt,de már majdnem kiment belőle,utálom.. folyton kócolódik..
A testem meg.. lapos vagyok ,hosszúak a lábaim..
fúj. A stílusom meg.. hát általában csőfarmert,tornacipőt és pulcsit hordok. Sőt,mindig.
Suliba mást nem merek.
Sokan szóltak be nekem már.. minden éjjel sírok :SS Mit tegyek??
Képet nem merek felrakni,facebookra sem merek olyat rakni már,amin az arcom is látszik.
Nem vagyok az a tipikus lúzer,szóval vannak barátnőim a ,,menőbbek" közül is.
14/L
szia
hát nézd, nagyjából mindenkinek van ilyen korszaka amikor utálja magát. nekem is volt mikor annyi idős voltam mint te. most 17 vagyok. elfogadtam nagyjából maga. ez idő kérdése, csak tisztába kell jönnöd a dolgokkal :)szerintem itt nem feltétlen a külsőddel lehet a gond, hanem valami pszichés eredetű dologról lehet szó.
ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan privátot :)
Figyelj, leírásból teljesen átlagosnak hangzol, amúgy:
-nagy barna szem nagy előny lehet, én rajongom értük
-barna haj teljesen jó
-vékony vagy, lapos, mert 14 éves vagy, majd nőiesedsz!
-száddal mi a bajod? és az orroddal? más már tett rá megjegyzést vagy csak te látod rondának?
-ápold a bőröd, attól, hogy pattanásos, még nem sz*r.
-a stílusod pedig jó, csajosan laza:)
köszi szépen a tanácsokat :))
ápolom a bőröm,csak nagyon idegesít,mert már 12 éves korom óta olyan.. bár már kezd elmúlni..
sminkelni nem nagyon szeretnék annyira,de majd a szemceruzát kipróbálom ,de béna vagyok ahhoz is :$
általában korrektort használok és szőlőzsírt ,aztán annyi :)
Szia! :)
Tudom mit élsz át, csak nekem más problémáim vannak. Túlsúlyos vagyok: 188 centimmel vagyok 86 kg.. Mivel tudom, hogy ez nekem sem tesz jót, így egy jó ideje elkezdtem fogyózni. Azóta lement majdnem 20 kg, így gondolhatod honnan kezdtem el.. Ha eddig sikerült, akkor tudom, hogy továbbra is menni fog! Ez van a szemem előtt, a CÉL! próbálok "csinos" lenni, azzal, hogy kiemelem a szemem, jó frizurát csinálok, ápolom az arcom. Bele nézek a tükörbe és igen jobban érzem magam, mint egy évvel ezelelőtt, és jobban is öltözködök mint akkor. Többször is beszóltak, de tudom, hogy ők nincsenek tisztába a múltammal illetve azzal, hogy ezelőtt hogyan is néztem ki. Tehát, a családod, barátaid a lehető legjobban megbíznak benned és úgy imádnak amilyen te vagy! Csak te tudod eldönteni azt és megcsinálni azt, amin te szeretnél változtatni! Ha nekem sikerül, akinek tényleg súlyos problémái vannak (szószerint:D) akkor bármi sikerülhet! Folytatom a mozgást és a diétát (nem vonok el semmit magamtól, csak az édességet, mindent mértékkel kell enni) és akár következő évre elérhetem a célomat:) Kitartás, ami a kulcsszó:) Sose fogsz megfelelni mindenkinek na és?:D Így érdekes a világ:) És ne felejtsem el említeni azt, hogy még csak 15 éves vagyok, így még nehezebb dolgom van, de sikereket érek el:)
hát .. ez egyénfüggő :D
tesóm is pattanásos volt, kb 19 éves korára mind elmúlt.
remélem velem is úgy lesz,vagy mgé hamarabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!