Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék az ellen, hogy...

Mit tehetnék az ellen, hogy csúnya vagyok? Tippek? Már nagyon kivagyok.

Figyelt kérdés

Elegem van a fejemből ,a testemből ,sőt még a belsőmből is. Borzalmas vagyok.. Nagyon ronda az arcom. Nagy,barna szemeim vannak. A szemöldökömet utálom, múltkor próbáltam csipesszel kiszedni,de nem sokra mentem vele,csak a kósza szálakat tudtam kiszedni,mert más nem ment. Az orrom is ronda. A szám nagyon ronda szerintem,de inkább amiatt ahogy tartom. Az a baj,hogy ha kilépek a házból felveszem a pokerarcomat ,amin nem tudok változtatni,mert folyton görcsölök ,félek hogy beszólogatnak.. Szóval nem tudok ellene tenni :SS Van egy pár pattanásom,ezért a bőröm is sz@r. A hajam szőkésbarna,inkább barna. Eredetileg fokozatos volt,de már majdnem kiment belőle,utálom.. folyton kócolódik..

A testem meg.. lapos vagyok ,hosszúak a lábaim..

fúj. A stílusom meg.. hát általában csőfarmert,tornacipőt és pulcsit hordok. Sőt,mindig.

Suliba mást nem merek.

Sokan szóltak be nekem már.. minden éjjel sírok :SS Mit tegyek??

Képet nem merek felrakni,facebookra sem merek olyat rakni már,amin az arcom is látszik.

Nem vagyok az a tipikus lúzer,szóval vannak barátnőim a ,,menőbbek" közül is.

14/L

2012. ápr. 25. 16:27
1 2 3
 21/26 Mendus ***** válasza:

Hát én is csak ezt tudom neked kívánni, hogy minnél hamarabb múljon el, mert ez a legrosszabb a világon :D

Úgyhogy, te csak ne keseregjél! :)

2012. ápr. 25. 18:28
 22/26 A kérdező kommentje:
: DD
2012. ápr. 25. 18:30
 23/26 A kérdező kommentje:

az a baj,hogy nem csak a külsőmmel van baj..

nagyon visszahúzódó vagyok és alig vannak barátaim,akikkel tényleg szeretek lenni.

2012. ápr. 25. 18:30
 24/26 anonim ***** válasza:

Szia :)

Ez olyan mintha én írtam volna. Énis ha belenézek a tükörbe azt kívánom,hogy bárcsak láthatatlan lennék. Egyébként én is annyi idős vagyok mint te :). Énis ezt a tipikus "pókerarcot" veszem fel mindenhol. Lapos vagyok,be is szólogatnak,hogy : "úristen... stb " Az arcom sápadt,a hajam olyan seszínű ( nekem is világosbarna), a bőröm káosz,még a hátam is pattanásos!!! Nem vagy egyedül ezekkel a problémákkal :) Ha akarsz írhatsz privit nyugodtan :)

2012. ápr. 25. 20:23
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha úgy van, akkor menj el ígazítani a szemöldöködet, és vannak ilyen krémek pattanásos bőrre.Az orroddal mi a baj? Ferde, nagy? Egyébként mosolyogj sokat, így észrevesznek és lesz sok ember, aki barátkozik veled.Én az utóbbi időben nevetős, mosolygós lány lettem és csodák csodája: A fiúk előtt is sokkal bátrabban beszélek.Pedig én nem sokat foglalkozom a külsőmmel, de azért nem vagyok iénytelen.

- Kicsit nagy a fejem( nem nagyon, csak egy kicsit)

- Hájas a belső combom, és vastag.

- Szemüveges vagyok.

- Karikás a szemem.

Nincs rossz alakom, de a csípőm, combom kicsit husis.Az osztályban szinte minden lány a barátnőm, a fiúkkal is jóban vagyok.Szóval kitartás csajszii!(: Járj nőiesebb ruhákba, a hajadat vasald, hullámosítsd, egy szolid smink,és nézz körül a boltokban krémet pattanásos bőrre.Ne add fel!(: Ha bármiben kellene segítség, írj nekem!

2012. ápr. 26. 18:46
 26/26 anonim ***** válasza:

Meg szerencse,hogy a mai vilagban nem tabu mar a plasztikai sebeszet:)

Ha betoltod a 18-at,es megmaradnak ezek a negativ erzesek,akkor elkezdhetsz gondolkozni a plasztikan. Nem szabad,hogy a kulsonk gatoljanak minket

2015. júl. 20. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!