Totál kivagyok bukva, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatló mellett terhes lettem. Mielőtt beszól a sok okos - igen, ez lehetséges....Normalisan szedtem, nem hagytam ki...
A baj csak az, hogy szexkapcsolatom van a férjem mellett és nem tudom, h kié...
Hogyan tudnék úgy apaságit csináltatni h kiderüljön? Hogy mondjam el a szexpartnernek, hogy ez van? Totál kiakadna...Valaki segítsen...
2015. jún. 27. 21:56
1/24 anonim válasza:
Abortusz kis kamus! :)
Ennyi erővel a férjedé is lehet, érdekes azt meg sem említetted.
3/24 anonim válasza:
Jó alkalom arra, hogy nyílttá tedd a dolgokat.
4/24 A kérdező kommentje:
Mert a férjem rögtön azt hinné h az övé és örülne is neki...de jobban tartok a partnertől, mert nem tudom, hogy hogy reagálna rá s feleslegesen nem akarom felspanolni h gyereke lesz, holott nem bizti h az övé...
2015. jún. 27. 21:59
5/24 anonim válasza:
Ezért nem kell valaki mellett félreqrni, és akkor nem kell idegeskedni. De hát ezt a mai világban magyarázhatja az ember. Mint szarnak a pofon. Remélem csak troll kérdés.
6/24 A kérdező kommentje:
Bárcsak troll lenne...abból a korból kinőttem egy ideje, h ezzel töltsem az időm...
2015. jún. 27. 22:01
7/24 anonim válasza:
És beleestél a ku.rva korszakba hogy félrebaszol? Nem kéne félrekurni és nem lenne gond.
8/24 anonim válasza:
Szegény te!:( hányéves vagy? sajnállak ez egy nehéz dolog. Velem is megtörtént + a férjem haverjával. Csak akk derült ki mikor haverjára hasonlitott a gyerek azóta elváltunk. Sok sikert és kitartást ha gondolod irj üzenetet és beszelunk rola:)
52/N
9/24 A kérdező kommentje:
Arról nem tehetek h a férjem lusta a szexhez...
2015. jún. 27. 22:11
10/24 A kérdező kommentje:
52N írtam! Köszönöm!
2015. jún. 27. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!