Mit tudok tenni hasfájás ellen? Már totál kivagyok.
Figyelt kérdés
Fiam 6 hetes. Eddig annyira nem fájt a hasa. Adtuk neki az Espunisant de mondták hogy próbáljam ki a BioGaia-t. 3 napja adom neki. De kb 2 napja katasztrófa. Egész nap sír nyüszög húzza a lábait fel. 5 perceket alszik. Most is anyit aludt hogy elmentem pisilni.
Mit adhatok neki?
2015. jún. 21. 20:34
2/7 anonim válasza:
Hajszárito vagy fehér zaj youtuberol plusz türelem. Sajnos ez ilyen. Esetleg colief csepp
3/7 anonim válasza:
Nekünk a colief csepp nsgyon bevált. Egy próbát szerintem meger.
4/7 anonim válasza:
Én végig próbáltam az összes cseppet, de egyik se segített. ( te azért még ne add fel) nálunk a szélcső volt az egyetlen megoldás az első 3 hónapban szinte minden nap használtuk, aztán egyik napról a másikra nem kellett többet, ment minden magátol. Ha anyatejes próbálj meg tej mentesen étkezni, a tejfehérje még jobban bánthatja a pocakját, nálunk ez alap volt mivel én allergiás vagyok rá. Sok sok torna is segíthet, de ha már nagyon kimerült a pici és fáj a pocakja, akkor próbáld ki a szélcsővet, nem kell tőle félni, és egyáltalán nem fog hozzá szokni nyugi
7/7 anonim válasza:
Nálunk az infacoltól (extrém eset) az orrában sűrű váladék képződött,alig kapott levegőt,olyan kocsonyaszerű anyag.Orrszívóval is nehezen jött ki.
Végig próbáltunk mindent,mire Angliából hozattunk gripe watert(eredetit!) Itthon nem lehetett kapni;mondjuk most láttam a neten 2000 ft körül.
Mi is ennyiért vettük,de megváltás volt komolyan,minden más csak pénzkidobás volt addig és több 10 ezret kidobtunk így,és sokáig elég volt egy üveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!