SOS-mit adhatok ami azonnal hat hasfájás ellen a 9 hónaposomnak?
Figyelt kérdés
sárgabarackos desszertet evett tízóraira és úgy üvölt most szegénykém, semmit nem aludt, annyira fáj a hasa
soha de soha nem jártam még így
2013. jún. 4. 15:26
1/3 anonim válasza:
Én sajnos ugyan így jártam :(
Az enyém még csak 6 hós,de a baracktól borzasztóan fáj a hasa.Üvölt mint egy sakál a fájdalomtól.
Nincs szer rá ami azonnal hatna.Nekünk csak a sok puki,és végül a kaki segített.
Kitartás!
2/3 anonim válasza:
Nálunk a körte okozott ilyet...és tényleg annyi a megoldás, hogy végig kell szenvedni, míg átmegy szegényen, sok pú és végül egy végtermékkel! Kitartást :(
3/3 anonim válasza:
Esetleg a szélcső használhat, az tényleg azonnal hat, és sokszor a kaki is jön vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!