Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Totál kivagyok bukva, mit...

Totál kivagyok bukva, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Fogamzasgatló mellett terhes lettem. Mielőtt beszól a sok okos - igen, ez lehetséges....Normalisan szedtem, nem hagytam ki...

A baj csak az, hogy szexkapcsolatom van a férjem mellett és nem tudom, h kié...

Hogyan tudnék úgy apaságit csináltatni h kiderüljön? Hogy mondjam el a szexpartnernek, hogy ez van? Totál kiakadna...Valaki segítsen...

2015. jún. 27. 21:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hát van terhesség alatti apasági teszt, igaz hogy nagyon drága. De ahhoz pedig az egyik férfi nyálmintája is kell. Egyébként tényleg létezik ilyen, énis rendesen szedtem és terhes lettem (bár én nem csaltam meg a férjem)
2015. jún. 27. 22:14
 12/24 A kérdező kommentje:
Nyálmintát sztem könnyebben tudnék szerezni. Esetleg szőr vagy haj is jó nem?
2015. jún. 27. 22:15
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
Szőr? Kutyát tartasz? Vagy sok a sorozat?
2015. jún. 27. 22:23
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Ha a férjed lusta a szexhez, akkor talán le kellett volna ülni vele elbeszélgetni, hogy valami nem ok, nem pedig félre kefélni.

Ha akkor nem tetted meg, akkor légy tökös, és tedd meg most.

Ennek a kapcsolatnak már úgy is mindegy.

2015. jún. 27. 22:28
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

Egészségben, betegségben...

És hozzá hűséges leszek, amíg a halál el nem választ...

Amen.

2015. jún. 27. 22:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Mi lesz a neve a babának?
2015. jún. 27. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A szeretőd tudja higy van férjed. Beszêld meg vele az apasági tesztet. Ha negatív akkor a férjedé a gyerek. De ha a fêrjeddel nembasz0l mert ő lusta akkor minek kidobni azt a pênzt csak kérdem?
2015. jún. 27. 22:35
 18/24 anonim ***** válasza:
88%
De most tényleg..ha a férjeddel nem baszol akkor nem egyértelmű hogy kié a gyerek?
2015. jún. 27. 22:41
 19/24 anonim ***** válasza:

Gondolom, van azért szex a férjjel, hisz máshogy nem lenne kérdéses a dolog. Csak ritkán.

S szerintem elenyésző azok száma akik soha, semmilyen körülmények között nem csalnák meg a párjukat, én pont azok közé tartozom, s ezzel együtt nem érzem, hogy el kéne ítélnem a kérdezőt, amúgyse az én dolgom és megvan a maga baja. Nyilván nem szép, amit tett, de most nem erre kell szerintem koncentrálni.

Nyilván a szexpartnerrel kell próbálkozni, ahogy már írták, én nem tudom, ilyenkor hogyan lehet apaságit, utána kell nézni. Ha a szexpartner kiakad, akkor legalább ketten lesztek, most miért kéne Neked egyedül szenvedni, kérdező? Úgyis Te vagy rosszabb helyzetben, terhesen egy háromszögben... Ha apaságit akarsz és lehetséges, vond be a szexpartnert, bár őszintén szólva egy ilyen helyzetben nem tudom, minek kéne megtartani egy gyereket. De ez a Te életed, gondolom, valami azért összetart a férjjel, ha a szex nem is működik. Bár nem tartom fairnek az őszinteség ekkora hiányát, sok férfi is inkább választaná azt, hogy az asszony félremenjen, főleg ha kielégületlen, csak ő meg ne tudja. Annyiféle ember van, de ez már megint nem a kérdéshez tartozik.

2015. jún. 27. 22:55
 20/24 anonim ***** válasza:
8%

52 évesen nekem tökmindegy lenne. Ugyan sose tennék ilyet, mint te, de azért most elmondanám, hogy ha már ilyen helyzetbe kerülök, akkor mit tennék..

Tuti 52 éves vagy? Nem elírás? Ha nem, akkor megmondanám a férjemnek, hogy terhes vagyok. Miután néha lefekszetek, ezért szerintem meg sem fordulna a fejében, hogy nem tőle. Viszont 52 évesen meg sem fordulna a fejemben, hogy gyereket szüljek, így az abortuszt választanám.

Elmennék abortuszra, a szexpartneremnek meg azt mondanám, hogy kijött rajta valami nyavaja és most nem lehet szex egy ideig..mondjuk 2 hónapig, csak hogy ne legyen feltűnő a 6 hét. (abortusz utána ugye 6 hétig semmi szex)

Így aztán simán kitudsz bújni a helyzetből.

Ettől még nem értek egyet veled, nem dicsérlek meg, sose csinálnék ilyet, de a helyzetedben ezt tenném.

52 évesen csakis az abortusz..innentől meg a szexpartnernek nem kell róla tudnia.

2015. jún. 27. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!