Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek? Totál kivagyok.

Mihez kezdjek? Totál kivagyok.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szeretnék egy jó alakot végre magamnak. A sportom már megvan heti 3 de nem elég ha nem azt eszem amitől lefogyok. Már próbáltam változtatni de olyan vagyok mint egy alkoholista hogy visszaesek a rossz kajára. Hogyan valtoztassak mi az amit ne egyek és egyek már magam se tudom. :( 14 59kg...

2014. nov. 9. 19:59
 1/2 anonim válasza:

Szia,

Ha mindig visszatérsz a rossz kajához, akkor nem akarod te azt az alakot eléggé, ha akarnád nem tennéd, szerintem összesen ennyin múlik a sikered/sikertelenséged. Ezt gondold át, hogy tényleg akarod? Ha igen akkor tegyél érte meg mindent, de azt mindenképp amit a lehetőségeid megengednek!

2014. nov. 9. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
A rossz kajára valószínűleg azért esel vissza, mert a "jó" kaja nem is annyira jó. Az egészségtelen kajáknak általában az íze okoz hiányérzetet. Találd meg a számodra megfelelő ízeket az egészségesebb kajákban. Pl. édességre éhezel, akkor csinálj zabkását. Annyiféleképpen lehet elkészíteni és gyümölcsökkel, kevés mézzel nagyon finomra lehet édesíteni. Egy tányér büntetlen öröm.
2014. nov. 10. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!