Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1,5 év párkapcsolatra ti...

1,5 év párkapcsolatra ti vállalnátok gyereket?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok a párommal, én 21 éves vagyok, a barátom 20, ő dolgozik és még nem sajnos, nem is dolgoztam még sose. Szüleimnél lakunk, kétszobás panel egyik szobájában. Szerintetek korai lenne még a gyerekvállalas? Gyerek után is el fog tudni indulni az életem munka terén?
2015. jún. 23. 18:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha még az érettségid sincs meg akkor meg pláne korai.

Szerinted fogja bárki is azt mondani,hogy megbánta,hogy gyereke lett? Nem hiszem,de azt elárulom,hogy elmész a semmire szülni,nagyon nehéz lesz mellette tanulni (ha még tanulsz feltéve) állást találni meg nulla tapasztalattal nagyon nehéz,és kisgyerekes szülőként sokan élből elutasítanak,mondván állandóan táppénzen leszel.Ezt meg tapasztalatból mondom.

2015. jún. 23. 20:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Hat inkabb ne szulj!!!

Menj tedd le az erettsegit majd keress munkat v szakmat tanulj ki.

Hozza teszem te gyerek mellett ketlem h te tanulni fogsz!!

Majd anyudnak oda adod h ciciztesse meg vagy mi???

Rozsaszimbe latod a vilagot.

Van a kornyezetembe egy no 22eves a semmire szult gyereket nem reg van pasija megint terhes. Sose dolgozott meg . El van tartva a segge!!! 8alt.isk ki nyalhatja a segget mert nm veszik fel sehova foleg h van ketto gyereks plusz srmmi tapasztalata nincs.

Az ilyen noket piocanak nevezem butanak es lustanak. Irigyelni pedig nem tudom.

A gyerek neveleshez fel kell noni es nem anyuci veszi meg a babaholmikat!!!

De te tudod!!!

Mindenki ott rontja el az eletet ahol akarja.

Le is lehet pontozni.

Noh oke gyereket akartok es ha mondjuk nm fog mukodni a kapcsolatod a paroddal??? Ilyenekre is kell gondolni!!!

2015. jún. 23. 20:40
 23/23 anonim ***** válasza:

szerintem te álomvilágban élsz. nem kéne összehasonlítanod magad más 21 évesekkel, hisz te ott tartasz mint más 17 évesen... mikor 21 éves voltam, férjem éppen leszerelt, én már dolgoztam 5 éve, mellette tanultam, érettségim és szakmám volt (férjemnek is) és továbbtanultam estin, majd levelezőn.

azért ezt nem hasonlítanám össze azzal, hogy soha nem dolgoztál, most akarsz majd érettségizni, 2 szobás panelben laktok anyukád nyakán akitől elvárnád, hogy minden költséget álljon plusz még újítson fel nektek egy házat!

nem vagy te se királylány, ébresztő!

2015. jún. 23. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!