Ti hány éves korig vállalnátok gyereket? Menniyre "gáz" szerintetek 40 fölött szülni? (arra gondolok, hogy menniyre viseli meg a teste, a családot, stb)
Én az elsőt 38 évesen szültem, a másodikat 41, ő most lesz 3 hónapos. Abszolút jól érzem magam, és egyik terhességemnél sem volt semmi különösebb problémám. Mindkettő császár volt, az első sürgősségi, nagyon hamar felépültem, a másodikból talán még könnyebben. Szoptatással se volt soha gondom, kisfiam 27 hónapig szopott, a kislányom is csak anyatejes, és még a barátnőm (aki szintén velem egyidős) másfél hónapos kisfiának is adok belőle.
Szóval én nem érzem semmi hátrányát.
20 és 24 évesen szültem. Aztán sok szünet és munka, majd 39 évesen megint. Többet nem akartam, de terhes lettem 3 év múlva, és 42 évesen is szüleim. Akkor a doki azt mondta, hogy ad valami gyógyszert, hogy a szervezetem nehogy kidobja a magzatot, ha a szervezetem hormon termelése már nem úgy működik mint a fiataloknak. Én mondtam neki, hogy nekem nem kell semmi, ha az én szervezetem nem jól működik, és nem képes már kihordani a magzatot, akkor az egy intő jel, és nem kell erőlködni. Végül gyönyörű kisfiam született, semmi különös bajom nem volt a terhesség folyamán. Az étvágyam az jó volt, úgyhogy 20 kg-ot híztam, ami a féléves "csak" szoptatás végére szinte vissza is jött...
De utána 4 hónap alatt lefogytam, tornáztam, és most köszönöm jól vagyok és csinos :).
Nem a gyerektől bízunk meg, hanem a zabálástól, meg a mozgásszegény életmódtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!