Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesen vállalnátok ilyen...

Terhesen vállalnátok ilyen munkát?

Figyelt kérdés
napi 2 óra, szórólapozás.(délután) a terhesség első pár hetébe, mikor még nincs olyan nagy pocak.
2015. febr. 10. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
ha az orvos nem tilt el akkor igen.
2015. febr. 10. 17:13
 2/10 anonim válasza:
41%
vegre valaki aki nem azt lesi hogy hany evig fog gyesbol meg munkanelkulibol elni. RESPECT
2015. febr. 10. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem kell feküdni veszélyeztetettség miatt, akkor persze. Én minden nap bejártam a másik megyébe lévő munkahelyemre dolgozni, mellette napi több mint egy órát sétáltam és kismamatornáztam. SEmmi gondom nem volt se nekem, se a babámnak. Ha meg valamiért ágynyugalomra int az orvos, akkor úgysem tehetesz semmit.
2015. febr. 10. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze, amúgyis jót tesz a séta!
2015. febr. 10. 17:35
 5/10 A kérdező kommentje:

"még" nem biztos hogy terhes vagyok, még 1-másfél hét amíg kiderül. Most fejeztem be a második szakmámat, ezért most nem tudtam dolgozni, de a párommal már fél éve babát szeretnénk. Valahogy úgy érzem, most összejött ( most először figyeltünk arra hogy jó időbe legyünk együtt )

az új szakmámmal kapcsolatban keresek most munkát de találtam egy ilyen szórólapozós dolgot, ami 500ft-os órabérbe lennék, azaz napi 1000 ft.

Gondoltam, amíg nem jön össze a rendes munka, addig se ülök itthon, hanem beadtam 40 helyre az önéletrajzomat, és nem itthon várom, hogy válasz érkezzen, hanem keresek valamennyi pénzt ez az idő alatt.

Ha terhes lennék, nem biztos hogy vállalnék 8 órás munkát ( mindkét szakmám, nem valami terhes barát)

de ha terhes is lennék, szerintem simán folytatható lenne továbbra is ez a szórólapozás. Ha a hétvégéket nem is számoljuk, az 20.000 ft plusz. Igaz ebből nem fogunk megélni, de szerintem pluszba, amíg nem jön össze rendes munka (vagy nem esek teherbe ) addig jó lenne.

2015. febr. 10. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Azt ugye tudod, h terhesen nem fognak felvenni sehova se dolgozni?

Szórólapozás okè, az más...

De ha nincs meg a munkaviszonyod, kb. 26eFt-ot fogsz kapni a babára...

2015. febr. 10. 18:17
 7/10 A kérdező kommentje:

terhesen nem is szeretnék dolgozni, amint mondtam nem terhes-barát egyik szakmám se (erős fizikai meló az egyik, a másik pedig óvodai, ahol pedig akármi járványt el lehet kapni a kicsiktől)

Nem úgy kezdem az önéletrajzom hogy xy vagyok, és babát szeretnék!

De nem fogok még hónapokig itthon várni hogy teherbe essek.

2015. febr. 10. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
hűha nagyon bizakodva vagy ezzel a babával:) én is így vártam nagy lelkesen aztán beköszöntött a havim:( de kívánom hogy összejöjjön :)
2015. febr. 10. 18:23
 9/10 A kérdező kommentje:

miért lennék bizakodó? nem vagyok túlzottan bizakodó, hónapok óta próbálkozunk, egészségesek vagyunk, és nem védekezünk. az esély megvan a babára!

de nem csorgatom a nyálam, és nem ülök itthon, és várom hogy megfoganjon egyszer csak.

Ezért is keresek munkát. Ha nem jön össze még, akkor legalább tudunk félre tenni, ha összejön, akkor pedig 3 hónapig úgyis próbaidőn leszek, és akármikor otthagyhatom a munkahelyet.

De nem fogok itthon ülni, és várni hogy teherbe essek. Nem akarok rágörcsölni, attól hogy babát szeretnénk, az élet még nem áll meg.

Amint mondtam, eddig azért nem dolgoztam pár hónapig mert letettem a második szakmámat, szóval tanultam.

2015. febr. 10. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:

2es.

Nem értem a válaszod hisz nagyon sok nő dolgozik terhesen és nem csak napi 2 órát...

2015. febr. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!