1,5 év párkapcsolatra ti vállalnátok gyereket?
A baba összes cuccát és a házfelújítást is anyád fizetné? Ez elég gáz!
Nem a korotokkal és azzal, hogy 1,5 éve vagytok együtt van a baj, hanem hogy lóvé nincs!
Nem.
Én fiatalon lettem anya 24 évesen,de nem anyám nyakára szültem,és volt munkaviszonyom,házunk.Teljesen felesleges elkapkodni,semmiről sem vagytok lekésve.
Először újítsátok fel azt a házat,keress munkát,dolgozz egy évet,így meg lesz oldva a lakhatás,illetve lesz munkaviszony tgyás,gyed (és ez nem mindegy hidd el) e mellett még jobban kiismeritek egymást a pároddal,csiszolódtok stb. Anyukád utána is tud segíteni,de azért túlzásnak tartom tőle,hogy inkább megvesz mindent helyetted,csak mert ő olyan önző,hogy nagymamaként szeretne kiteljesedni.Mert valszeg erről van szó.A fiú miatt is érdemes lenne várni,egy 20 éves még nagyon fiatal,nem biztos hogy készen áll erre,még 30-on éves férfiakat is megvisel(het) mikor rádöbbennek mivel jár egy kisbaba,egy gyerek,hát még egy éppen alig felnőtt fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!