Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1,5 év párkapcsolatra ti...

1,5 év párkapcsolatra ti vállalnátok gyereket?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok a párommal, én 21 éves vagyok, a barátom 20, ő dolgozik és még nem sajnos, nem is dolgoztam még sose. Szüleimnél lakunk, kétszobás panel egyik szobájában. Szerintetek korai lenne még a gyerekvállalas? Gyerek után is el fog tudni indulni az életem munka terén?
2015. jún. 23. 18:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon korai. Főleg hogy nincs munkád... Egy fizetésből nem biztos hogy el tudnátok tartani 3 főt.
2015. jún. 23. 18:28
 2/23 A kérdező kommentje:
Anya azt mondta hogy támogatna minket anyagilag,szóval ami kell a babának azt megveszi ő
2015. jún. 23. 18:29
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Úristen!
2015. jún. 23. 18:33
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
És anyukádnak szülnél gyereket, vagy magadnak/magatoknak? :S Szerintem felelőtlenség lenne.... Nem azzal van a baj, hogy "csak" másfél éve vagytok együtt, hanem azzal, hogy nem vagytok önállóak :/
2015. jún. 23. 18:34
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én addig nem vállalnék be gyereket amíg nem állunk a saját lábunkra. Rendben, hogy Anyukád megveszi, de egy gyereknek sok minden kell nem biztos, hogy ez jó megoldás lenne. Ráadásul együtt laktok a szülőkkel ők sem biztos, hogy elviselnék a folytonos gyereksírást. 21 évesen még ráérsz szerintem, addig is éld az életed, találj munkát, gyűjtsetek saját lakásra vagy legalább albérletre. Ne siessétek el.
2015. jún. 23. 18:35
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis vállalnék!Se munka,se lakás,és még a szülőkkel laktok?Ne legyél ilyen naiv,az élet nem úgy működik,hogy anyukád megvesz mindent neki.Neki szülöd,vagy magadnak?
2015. jún. 23. 18:35
 7/23 A kérdező kommentje:
Termeszetesen magamnak szülném, anya csak segítene, mert ő nagyon örülne ha nagymama lehetne. Párom örökölt egy régi házat, azt fel kellene újítani és akkor oda tudnánk költözni. Anya azt mondta abban is segítene, hogy oda tudjunk majd költözni.
2015. jún. 23. 18:41
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Először nőj fel, utána vállalj gyereket!
2015. jún. 23. 18:45
 9/23 anonim ***** válasza:

A baba összes cuccát és a házfelújítást is anyád fizetné? Ez elég gáz!

Nem a korotokkal és azzal, hogy 1,5 éve vagytok együtt van a baj, hanem hogy lóvé nincs!

2015. jún. 23. 18:53
 10/23 anonim ***** válasza:

Nem.

Én fiatalon lettem anya 24 évesen,de nem anyám nyakára szültem,és volt munkaviszonyom,házunk.Teljesen felesleges elkapkodni,semmiről sem vagytok lekésve.

Először újítsátok fel azt a házat,keress munkát,dolgozz egy évet,így meg lesz oldva a lakhatás,illetve lesz munkaviszony tgyás,gyed (és ez nem mindegy hidd el) e mellett még jobban kiismeritek egymást a pároddal,csiszolódtok stb. Anyukád utána is tud segíteni,de azért túlzásnak tartom tőle,hogy inkább megvesz mindent helyetted,csak mert ő olyan önző,hogy nagymamaként szeretne kiteljesedni.Mert valszeg erről van szó.A fiú miatt is érdemes lenne várni,egy 20 éves még nagyon fiatal,nem biztos hogy készen áll erre,még 30-on éves férfiakat is megvisel(het) mikor rádöbbennek mivel jár egy kisbaba,egy gyerek,hát még egy éppen alig felnőtt fiút.

2015. jún. 23. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!