Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki hétvégére nem várja?...

Van aki hétvégére nem várja? (jún.13-14)

Figyelt kérdés

Hogy vagytok? Éreztek valamit?

Én egész héten görcsölgettem. Minden nap van egy-két perc amikor egy pontban elkezd fájni. Változó a helye, van amikor jobb, van amikor bal petefészkemnél, van pedig mikor a köldököm körül fáj. Ma meg például olyan érzésem van mintha már meglenne. Ugyanúgy viselkednek a csípőcsontjaim, meg nagyon tompa folyamatos "fájdalom"-inkább csak érzem, hogy van hasam- :D

Lehetséges, hogy csak ennyire érezném a mensit? Nem szokott így lenni.. Melleimmel nincs változás.

május 17-én volt a menst. első napja. 31-én volt peteérésem pontosan. Én mindig érzem.

2015. jún. 10. 14:48
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
5-Noémi! Tesztelté? mi lett? :)
2015. jún. 14. 18:09
 32/40 anonim ***** válasza:

5#

Szia! NEm tudtam tesztelni sem tegnap sem ma reggel :( Viszont még nem jött meg.Holnap viszont tényleg tesztelek!

Kérdező, te hogy állsz? :)

N.

2015. jún. 15. 10:22
 33/40 anonim ***** válasza:
Adri vagyok vasárnapra nem vártam nem jött ma sem teszteim negatívak:-((
2015. jún. 15. 12:01
 34/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hétfőn hajnalba teszteltem negatívat. Viszont még mindig nem jött meg :)) Ami nem szokványos, mert a ciklusaim átlagosan 27 naposak. Elkezdett a mellem is fájdogálni, a hasamban meg néha olyan mintha izomláz lenne,de igazából nem is tudom megmondani milyen érzés van benne. De már nem merek tesztelni. Majd hétvégén esetleg!

5-ös? Adri? Miújság veletek?

2015. jún. 17. 18:02
 35/40 A kérdező kommentje:
Csajok, 18. dpo és negatív a teszt.. :((((
2015. jún. 18. 15:34
 36/40 anonim ***** válasza:

5#-ös vagyok, nekem kedden megjött, mára elmúlt, szóval új hónap, új remény. :) Már a depin túl vagyok. :(

Kérdező?

2015. jún. 19. 14:29
 37/40 A kérdező kommentje:

Még mindig nem jött meg, holnap akarok tesztelni de már nem merek! :(

Sajnálom, nagyon drukkolok hogy sikerüljön!

2015. jún. 19. 15:10
 38/40 A kérdező kommentje:
Csajook! Valami van :) Szerintetek????? [link]
2015. jún. 20. 11:31
 39/40 A kérdező kommentje:

[link]

Csak az aggaszt hogy reggel mikor feleltem csináltam, és vártam 1-2 percet,na mondom ez is negatív én nem vagyok hajlandó a továbbiakban foglalkozni ezzel,ha továbbra se jön meg akkor doki jövőhéten. Visszamenőleg aludni. Egy óra múlva készülődtünk párommal a boltba. Gondoltam csak ránézésre hátha.. Aztán ez a látvány fogadott. Nem száradási csík mert halvány piros. De hogy most 10 percen belül volt-e az eredmény fogalmam sincs. Az eddigi tesztjeim időn túl sem színeződtek el.. Érdekes :D

Ma már (számoltam) eddig 5x pisiltem. És volt pár perc amikor enyhe de folyamatos nyilalgatást éreztem a hüvelyembe.

2015. jún. 20. 12:52
 40/40 A kérdező kommentje:
5 percen belül !!!:) [link]
2015. jún. 23. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!