Van aki hétvégére nem várja? (jún.13-14)
Hogy vagytok? Éreztek valamit?
Én egész héten görcsölgettem. Minden nap van egy-két perc amikor egy pontban elkezd fájni. Változó a helye, van amikor jobb, van amikor bal petefészkemnél, van pedig mikor a köldököm körül fáj. Ma meg például olyan érzésem van mintha már meglenne. Ugyanúgy viselkednek a csípőcsontjaim, meg nagyon tompa folyamatos "fájdalom"-inkább csak érzem, hogy van hasam- :D
Lehetséges, hogy csak ennyire érezném a mensit? Nem szokott így lenni.. Melleimmel nincs változás.
május 17-én volt a menst. első napja. 31-én volt peteérésem pontosan. Én mindig érzem.
Sziasztok lányok!
#5-ös vagyok (N.-szintén Noémi:) ) Nem bírtam ki, teszteltem ma is(12dpo), de most xepillel (tegnap one step-pel)és volt rajta egy haloványka reménysugár :)
Legközelebb tényleg vasárnap tesztelek.
Kérdező, én is mindig megbeszélem magammal, hogy kivárom az esetleges mensit, mert utálom az 1 csíkokat, de sosem sikerül :(
Első! Szerintem 99%, hogy babás vagy! Lényeg, hogy nyugodj meg és próbáld meg élvezni ezt a tudatot :)))
Én ma megyek veszek tesztet, holnap reggeli első pisiből majd lesz ami lesz! Megírom!
De örülök neked 5-ös! :))))
Én se bírom ki úgy látszik csak holnapig (13. dpo) :D
#5-ös
Kérdező! Drukkolok nagyon !!!!!!! :)))
Nem bírtam ki, - lett :((
Remélem következő hét már jobb lesz...
8.valaszolo vagyok, Noemi
Nekem ma megjott :(
Ez van.
Epp itt voltak ma reggel baratnomek es latta rajtam ,hogy valami nem stimmel. Mondtam neki,hogy mi van. O meg,hogy oruljek a meglevo 2 kisfiunknak es ne szomorkodjak meg,hogy igy keptelenseg elkapni a peteerest ,hogy a ferjem havonta jar haza kulfoldrol es akkor is boven ovu utan tudtunk egyutt lenni. Most elneztem a ciklus.hu-n ,hogy kb. az egesz nyaron pont nem ovukor fog hazajonni hanem menzesz elott....szuper :(
Ó csajszi! De vannak csodák és lehet most így nem fogsz annyira koncentrálni rá és így fog sikerülni ;)
Holnap jön nekem a nem várt! Nagyon izgulok. Szokott nyilalgatni a hasam.puffadás,és enyhe bimbó fájdalom.de ez még mindig nem jelent semmit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!