Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki hétvégére nem várja?...

Van aki hétvégére nem várja? (jún.13-14)

Figyelt kérdés

Hogy vagytok? Éreztek valamit?

Én egész héten görcsölgettem. Minden nap van egy-két perc amikor egy pontban elkezd fájni. Változó a helye, van amikor jobb, van amikor bal petefészkemnél, van pedig mikor a köldököm körül fáj. Ma meg például olyan érzésem van mintha már meglenne. Ugyanúgy viselkednek a csípőcsontjaim, meg nagyon tompa folyamatos "fájdalom"-inkább csak érzem, hogy van hasam- :D

Lehetséges, hogy csak ennyire érezném a mensit? Nem szokott így lenni.. Melleimmel nincs változás.

május 17-én volt a menst. első napja. 31-én volt peteérésem pontosan. Én mindig érzem.

2015. jún. 10. 14:48
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

8. valaszolo vagyok.

Gratula Neked elso valaszolo! :)

Kerdezo! Nekem is tegnapig menzi tunetek voltak, edesseg kivanas de erdekes ez nem volt olyan eros mint ami menzesz elott szokott lenni mert olyankor kb. kaparom a falat ha nincs itthon csoki , most siman kibirtam,hogy nem ettem csokit pedig volt itthon csak en most edesseg-bojtot tartok, jo lenne a terhesseg elott meg nehany kgtol megszabadulni ( tavaly fogytam 15 kgt de meg 3-4 kg lemehetne).

Eddig nekem is fajdogalt a hasam mintha megakarna jonni . Tegnap keso este pedig huvely szurkam volt . Ezt utoljara akkor figyeltem meg magamon mikor probalkozni kezdtunk a masodik babankkal , amugy sosincs menzesz elott. De nem elem bele magam semmibe , majd meglatjuk.

Ma megyek vasarolni, veszek tesztet is.

2015. jún. 11. 09:22
 12/40 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Hát nekünk most sem sikerült, ma reggelre megjött.Új hónap, új tét, új nyeremény :)
2015. jún. 11. 09:38
 13/40 anonim ***** válasza:

Saci vagyok, a 6. válaszoló

Tegnap este elvégeztem az itthon fellelhető uccsó terhességi tesztet, hátha lesz valami. Na nem volt, de mit is vártam... Így ha kimarad, akkor veszek új tesztet, leghamarabb hétfőn, és akkor kedd reggel már mutatja, ha van valami.

Majd írjatok hogy alakult. :)

2015. jún. 11. 10:40
 14/40 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok

Nekem a melleim még mindig fájdogálnak, emiatt reggel csináltam egy szép ki negatív tesztet. (11-ik dpo) :(

N.

2015. jún. 11. 11:06
 15/40 A kérdező kommentje:
Én nem merek tesztelni :) megvan érzésem van,pedig nincs :) melleim nem fájnak. Semmi más. Ovu után 11. napon vagyok. Tudja valaki ilyenkor ha lenne mennyinek kellene lenni a hcg-nek?:)
2015. jún. 11. 15:51
 16/40 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok akinek pozitív a tesztje!! Akinek negatív,majd legközelebb.. Lehet nekem is :/
2015. jún. 11. 15:52
 17/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma vettem 3 tesztet. 2 x-epilt es 1 pedictor??? vagy mi a neve tesztet. Kedden lovom el az elsot , persze ha addig nem jon meg.

8. valaszolo , Noemi

Kerdezo: Holnap egy teszt esetleg? Akkor mar a 12. dpon leszel.

En csak azt tudom,hogy a kissebbik fiamnal januar 22.re nem vartam a menzeszt es 18.an reggel mar elso pisibol egyertelmu pozitivat teszteltem, tehat nem var elott 4 nappal.

2015. jún. 11. 16:07
 18/40 A kérdező kommentje:

Jó reggelt mindenkinek!

Ma sétálva 'érzem' a derekam. Ez is lehet mensi jel. Hát kíváncsi vagyok, már nagyon közel van a hétvége ;)

2015. jún. 12. 06:52
 19/40 A kérdező kommentje:
Noémi! Megvárom a hétvégét és ha nem jött meg utána tesztelek. Nehéz kivárni, de nem szeretnék egy csíkot látni :((
2015. jún. 12. 06:54
 20/40 anonim ***** válasza:
Elso vagyok! Nekem sem faj a cicim ami erdekes a hasam neha faj neha nem. Igazabol semmi tunetem nincs. Kedves kerdezo ma tesztelhetsz hatha mutat valamit! Nekem a 10. dpon mar latszott a halvany csikocska de a 11en mar jol lathato volt! Nagyon drukkolok! Azert en is izgulok mert ugye ma van a nemvart es attol meg, hogy pozi a tesztem barmi lehet. Tegnap volt pici rozsaszin potty a wc papiron es ma reggel sem teljesen feher folyasom volt. Ugyhogy meg barmi lehet:(
2015. jún. 12. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!