Koszonom a valaszokat es igazat adok nektek lanyok en is igy gondolom ahogy leirtatok!
A ma reggeli tesztem erosodott ugyhogy szinte biztos baba van a dologban, de a mensi kimaradasaig nem elem bele magam!
Drukkolok,ez tenyleg erosebb már!
(67%os válaszoló:évek óta megállom,h ne szóljak be olyanoknak,mint te,de most elszakadt a cérna.Fene nagyképű vagy,öntudatos és kioktató!Senki nem kíváncsi arra,h szerinted mikor kéne tesztelni!Örülj neki,hogy neked 4x úgy sikerült,aztán maradjál csöndben.A kérdező ideje,pénze,dolga,ha nem tetszik lapozzál tovább az ilyen kérdéseknél!)
Utolsó, megint a személyeskedés, mások sértegetése?
Ez sokkal nagyobb bunkóság, mint az igazság leírása.
De itt némelyek hímes tojásnak képzelik magukat, úgy látom.
:)
Mi a nagyképűség abban, hogy nem tesztelgettem havonta 20-szor? Tesztelj felőlem napi 20-at, engem nem zavar, de értelme nincs.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Belinkelem tanulságként az utolsó tesztel kapcsolatos kérdésemet,ami nem most volt,velem hála az égnek nagyon-nagyon kedvesek voltak akkor,mert én sem vagyok bunkó,nagyképű és arrogáns.De ha van kedvetek végig olvasni,az utolsó hozzászóló válaszát(ami nem volt bunkó)...de az mindent elmond.Nem volt elég az embernek a csalódottsága,még azért rúgjunk egyet alapon.Már túlvagyok ezeken,lehet nem lesz gyerekem soha,de nem ez tölti ki a napjaimat,viszont az hogy embereknek mennyire nincs empátiája az számomra elszomorító.
Viszont :) Nagyon nagyon örülök annak ha sikerül neked.Írj ha erősödik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!