Ez halvany pozitiv?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 8. 13:33
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Tipike79, nálad szerintem jóval hasznosabb volt az én válaszom:) Nem nagyképűség, ez az igazság. Írtál a nagy semmiről egy kisregényt.
2015. jún. 8. 22:35
 32/47 anonim ***** válasza:
Igen,nagyon hasznos volt...építő jellegű :). Mondtam,hogy nem várom hogy megértsd,nem is éttetted,nem is csalódtam .
2015. jún. 9. 06:45
 33/47 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat es igazat adok nektek lanyok en is igy gondolom ahogy leirtatok!

A ma reggeli tesztem erosodott ugyhogy szinte biztos baba van a dologban, de a mensi kimaradasaig nem elem bele magam!

2015. jún. 9. 06:51
 34/47 A kérdező kommentje:
2015. jún. 9. 08:39
 35/47 anonim ***** válasza:

Drukkolok,ez tenyleg erosebb már!

(67%os válaszoló:évek óta megállom,h ne szóljak be olyanoknak,mint te,de most elszakadt a cérna.Fene nagyképű vagy,öntudatos és kioktató!Senki nem kíváncsi arra,h szerinted mikor kéne tesztelni!Örülj neki,hogy neked 4x úgy sikerült,aztán maradjál csöndben.A kérdező ideje,pénze,dolga,ha nem tetszik lapozzál tovább az ilyen kérdéseknél!)

2015. jún. 9. 10:25
 36/47 anonim ***** válasza:

Utolsó, megint a személyeskedés, mások sértegetése?

Ez sokkal nagyobb bunkóság, mint az igazság leírása.

De itt némelyek hímes tojásnak képzelik magukat, úgy látom.

:)

Mi a nagyképűség abban, hogy nem tesztelgettem havonta 20-szor? Tesztelj felőlem napi 20-at, engem nem zavar, de értelme nincs.

2015. jún. 9. 11:08
 37/47 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Belinkelem tanulságként az utolsó tesztel kapcsolatos kérdésemet,ami nem most volt,velem hála az égnek nagyon-nagyon kedvesek voltak akkor,mert én sem vagyok bunkó,nagyképű és arrogáns.De ha van kedvetek végig olvasni,az utolsó hozzászóló válaszát(ami nem volt bunkó)...de az mindent elmond.Nem volt elég az embernek a csalódottsága,még azért rúgjunk egyet alapon.Már túlvagyok ezeken,lehet nem lesz gyerekem soha,de nem ez tölti ki a napjaimat,viszont az hogy embereknek mennyire nincs empátiája az számomra elszomorító.

Viszont :) Nagyon nagyon örülök annak ha sikerül neked.Írj ha erősödik :)

2015. jún. 9. 11:48
 38/47 anonim ***** válasza:
Itt már én is látom a csíkot! Látod, drukkoltam neked! :) Gratulálok!
2015. jún. 9. 14:08
 39/47 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Mensi napjan tesztelek egy utolsot majd
2015. jún. 9. 15:30
 40/47 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló ne haragudj nem akarok sem beléd sem a kerdezobe belerùgni, de a kerdesedbol is világosan látszik, hogy tök felesleges volt megcsinálni a tesztjeidet. Nézd nem akarlak megbantani de miután vegigidegeskedtel pár napot ugyanolyan végeredményt kaptál, mintha megvártad volna, hogy megjön. Akkor ez miért jó neked áruld már el! Hogy egy hétig vaktába lövöd a teszteket és a kormeidet tövig rágod. Ezzel mivel jobb az életed? Hogy feleslegesen stresszeled magadat? És utána itt a gyakorin sajnaljon mki mert időben megjott ? Sztem a többség és én is azért nem értjük ezt mert hiába kìnozzátok magatokat és ezt mi kívülállók jobban meg tudjuk ítélni, mint aki honapok óta ezen pörög és totálisan elvesztette a realitasat! Egyébként a kerdezonek grat bár én azt hittem ezen a teszten plusz jelnek kell Látszania!
2015. jún. 9. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!