Azért a biztonság kedvéért egy közelebbit is rakok, 8 hónap várakozás utánn egy pozitív tesztet látni nagyon jó érzés! :)
Szia! Azért ez nem is olyan halvány:) Láttad volna az én első tesztemet:) Na ott ki kellett menni a természetes fényre mert a lakásba nem is nagyon lehetett látni:D olyan halvány volt.
Ez szép pozitív:)
6-os vagyok!
" Csak nem jött meg csak nem. A ciklusom 31-32 naposak voltak. 34.napnál tartottam. Azt hiszem keddi nap volt.
Csináltam egy tesztet negatív. Aztán 36. nap. Negatív.
Másnap reggel 6 óra 37.nap "nem biztos,nem akarok hazudni"
Azt hittem,hogy negatív. Megláttam csalódtam,elmentem vissza aludni. Mikor felkeltem,mintha láttam volna rajta valamit.. És tényleg:) Halvány pozitív volt.
Aztán másnap vagy még aznap,nem tudom vettem még egyet és akkor kellett kiállni a fényre mert olyan DE halvány tesztem lett:) Lesokkoltam:) Jó sok tesztet előttem mire kaptam egy épkézláb tesztet:) amit a páromnak is meg tudtam mutatni és úgy mond biztosra mondani,hogy kisbabánk lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!