Halvány Pozitív?

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 26. 21:35
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Azóta nem teszteltem, de úgy érzem hogy a pozitív mutatott igazat, majd 2 hét mulva megyek nőgyógyászhoz, írni fogok hogy milett! :)
2015. máj. 28. 14:33
 22/33 A kérdező kommentje:
Este csináltam a halvány pozitívat, ami reggelre hogy megszáradt elég erős lett. De a reggeli első vizeletből meg negatív lett. De eddig 22 napja késik így valószínű hogy a pozitív mutatott igazat :)
2015. máj. 28. 14:36
 23/33 anonim ***** válasza:
én ugy tudom, hogy ilyenkor azt nem kell figyelembe venni, hogy x ora elteltével mit mutat a teszt, mert az késobb változik.
2015. máj. 28. 21:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Megírnád mi van azóta? Van baba?
2015. jún. 1. 13:50
 25/33 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam vérvételen, mert ultrahangon semmisem látszódott. Most teljes kivizsgálás lesz. De a vérből még kitudják mutatni. Hétfőn jön a véreredmény.
2015. jún. 3. 14:32
 26/33 anonim ***** válasza:
szia mi lett? nekem is ilyen a tesztem, de a reggeli elsőből, azonnali csikok! ott van neked a baba? remélemigen! , nekem a menzesz után lett ilyen a tesztem és levált a nyálkahártya de egy részán vaskos maradt! nekem pénteken kell visszamennem orvoshoz hogy lát e valamit, mert azóta 5 különbözö tesztem lett ilyen, szoritok!
2015. jún. 8. 22:25
 27/33 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta csináltam 1 tesztet az negatív, és 2x voltam ultrahangon ott sem lát semmit az orvos. A menstruációm azóta sem jelentkezett. A vérből "elfelejtettek" terhességi hormont nézni, így most nem tudom hogy mi van, eddig nagyon úgy néz ki nincs baba. :(
2015. jún. 9. 13:26
 28/33 anonim ***** válasza:
Azert mert nem latott babat nem jelenti azt h nincs... nekem halvany pozi utan semmit sem lattak .ket het mulva petezsakot . Ra ket hetre szivhangot. Nekem azota is halvany pozi de csak reggel mpst este semmi nincs rajt.igaz ez masik fajta teszt. Ugyanazzal tudod a legjobban nezni h erosodik e vagy marad e a vonal.en is kivancsi vagyok mar mi van .penteken milesz az uh n. Gorcsolget a pocakom azt erzem. Mintha megjonne de mivel most mult el igy az kivan zarva.amugy elozo voltam.
2015. jún. 9. 18:10
 29/33 A kérdező kommentje:
2 hete teszteltem ezt a halvány pozitívat, ma 35 napja "késik" a menstruációm, és a mai tesztem negatív, az orvos 2x is megultrahangozott mult Hétfőn és most Hétfőn, de semmit sem lát, de sem hormonzavar nincs, sem ciszta. Nagyon tanácstalan vagyok! :(
2015. jún. 9. 20:31
 30/33 anonim ***** válasza:
igazából most jutott eszembe hogy egyszer azt mondta nekem a nőgyógyász hogy minden évben van egy hónap amikor vagy kimarad vagy kitolódik a menzesz mert átáll a szervezet évente! akkor lehet ebbe csusztál most bele, tehát most vált a szervezet!
2015. jún. 9. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!