9-10 dpo ki tesztelt halvány pozitívat? Hány % az esély h ilyenkor ki mutatja 10es teszt?
Csak olyan írjon aki biztos a dpo napjával.
Kíváncsi vagyok hogy hányan írnak :)
Nekem a 9. volt halvány pozitív. Maradt is még 9 hónapig :-)
Egyénfüggő szerintem, hallottam olyat is, hogy valakinek csak a 6.hét környékén mutatott pozitívat, az ultrahangon előbb látszott mint a teszten :-)
Hú, a neve nem jut eszembe, dm-ben vettem, valami medi..:-) Zöld-fehér a doboza, és talán van egy kis virág rajta. Sima mezi 25-ös. A vaterás 10-es teszt akkor semmit nem mutatott, és az x-epil is csak 2 nappal később lett halvány pozitív, ez a medi izé , akkor már sötét volt.
A
Jah gondolom medilab,
Ohh az remek mert nekem vaterás one step van itthon vagy 15 db :/
Nem medi lab. Ha eszembe jut leírom :) Ha ott vagy a dm-ben tudni fogod melyik, 3-400 ft, egy darabos, zöld-fehér doboz.
A one step teszt nekem legutoljára mutatta kis..többet nem vennék.
Viszont a vaterás ovuteszt bevált, azon már a 8 dpo.-n látszott halványan a 2. csík, és az ovut is pontosan mutatta, mert a hő, és a fájdalom is alátámasztotta a tesztet, szóval azt ajánlani tudom :)
9dpo delutan lett pozi,xepil teszt.
Amiről itt beszéltek teszt szerintem az intimed,azon van virág :-)
Igen, intimed volt, köszi :-)
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!