1/47 anonim válasza:
Ismételnék min. 2 nap múlva, és ezt nem tekinteném pozitívnak. Esély van rá, de ez nem túl meggyőző.
2/47 anonim válasza:
Te vagy aki szetszedted a tesztet láttam előbbi kérdésed. Sztem még bármi lehet. Sajnos úgy látom teljesen rá vagy kattanva! Várd meg a menzesz elmaradását! Attól hogy itt 2 válaszoló azt fogja írni h halvány pozi neked még nem lesz gyereked akárki mondja. A teszt fogja előnyei, majd úgy egy hét múlva! Kérlek várj, ne kinozd magad teljesen feleslegesen!
4/47 anonim válasza:
Erről még sajnos senki nem fogja tudni itt megmondani.. :S ..maximum találgatni tudunk. Amikor én előszor pozitívat teszteltem (37. ciklusnapon) akkor a teszt csík a kontroll csíknál erősebb volt!
28/L
5/47 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Attól még hogy nyolcvanhatszor megkérdezed, még ugyanaz marad az eredmény. Ennyire türelmetlen vagy?
6/47 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! En vagyok aki kerdezte az alabbi kerdesnel jol latod!:)
Kicsit ra vagyok kattanva az igaz mivel mas is ra lenne ha latna masodik csikot eloben termeszetesen!
Kivancsi voltam milyen valaszokat kapok de par nap mulva ugyis kiderul:)
2015. jún. 8. 13:49
7/47 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Koszi, hogy belinkelted a kerdesem! ;)
2015. jún. 8. 13:50
8/47 anonim válasza:
Én sajnos nem látok második csíkot, de drukkolok hogy a következő teszted erős pozitív legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!