Ez halvany pozitiv?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 8. 13:33
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Teny, hogy en latom jobban eloben. Megnezem holnap is es ha erosodik akkor talan orulhetek:)

2015. jún. 8. 14:23
 12/47 A kérdező kommentje:

Osszeraktam, hogy lassatok a bizonytalansagom! Nekem ilyen nega tesztem meg soha nem volt ezert batorkodtam megkerdezni ma masodszor!

Gondoltam hatha volt valakinek hasonlo gyenge masodik csikja

[link]

[link]

2015. jún. 8. 14:38
 13/47 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod? Ha késik pár napot, nem így fog kinézni a teszted.
2015. jún. 8. 14:43
 14/47 anonim ***** válasza:
Nekem ennel.erosebb halvany csikjaim vannak vagy 6 :) mar kisebb vagyont koltottrm tesztekre. Nekem megjott a verzesem egy halvany pozi teszt utan. Az orvos igazolta a mehszaj es mrh alapjan a terhesseget es nost menzesz utan csinaltam tegnap es ma is tesztet. Menzesz utan 1 hettel. Es ma erosebb a vonalam mimt tegnap. A doki nemmlat.meg semmit csak hogy egy reszen a nykh vaskos megmaradt. 2 het mulva visszakell menjek mert ott megtapadt a baba. Tesztelj par nap mulva es ha erosebb akkor ott van :)
2015. jún. 8. 14:46
 15/47 anonim ***** válasza:
Mennyi idore jott ki a vonal? Nekem azonnal latszodott. Elozo voltam
2015. jún. 8. 14:47
 16/47 A kérdező kommentje:

Pentekre vagy szombatra nem varom..

Amiert ilyen koran csinaltam ( ma a 10 .dpo ) annak az oka, hogy 3 napja nagyon faj a hasam mintha meg akarna jonni..

Nagyon zavar es nem ertettem igy gondoltam tesztelek hatha nekem is mutat valamit mint masnak

2015. jún. 8. 14:47
 17/47 anonim ***** válasza:
Akkor ráérsz vasárnap tesztelni.
2015. jún. 8. 14:49
 18/47 A kérdező kommentje:

Hat megmondom oszinten megcsinaltam nem nagyon furkesztem halvanyan azonnal lattam valamit de felre tettem mert a gyerekeim ma kicsit meg vannak orulve😊

Kesobb mentem es lattam az a vonalkat. Azert szedtem szet, hogy lassam van e szine es volt.

Ez a teszt egy folia nincs szaradasi csikja egyszer mar hasznaltam de azon egy nap utan sem volt semmi..

Igy most elbizanytalanodtam...

2015. jún. 8. 14:52
 19/47 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy kedves utolso de tutti nem birok vasarnapig varni😊

Talan azt kibirom, hogy holnap reggel ne de szerdan tutti megnezem..

Mivel ha ez valami addigra erosodnie kene...

Koszonom mindenkinek a valaszat es kedves szavakat! Tenyleg nagyon izgulok nem tagadom de ez van😊

2015. jún. 8. 14:54
 20/47 anonim ***** válasza:
5%

Hát tesztelgess, ha nincs semmi önuralom benned.

4 terhességem volt, 4 tesztet csináltam életemben. Nem értem, mire jó ez...

2015. jún. 8. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!