Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több halvány pozitív teszt téved?

Mezeine kérdése:

Több halvány pozitív teszt téved?

Figyelt kérdés
Késik a menzeszem kb. 5 napja. Pénteken délutáni teszt időn túl kb 1.5 óra lett extra halvány pozitív de azért egyértelműen látszott. Ma reggel, nem az elsőből szintén időn túl lett pozitív de ennek már csak fél óra kellett, de egyértelműen látszik és színes. Délután kíváncsiságból, jó sokat ittam szintén időn túl fél órás csúszással de látszik a 2. vonal. Hőm jó, tüneteim jók. A mindjárt meg jön érzés már 2 napja elmúlt. Létezi, hogy ennyi teszt száradási csíkos? Medi Labbal teszteltem.
2015. jún. 1. 17:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Nem élném bele magam. Megvárnám, hogy időn belül legyen egyértelmű a második csík. Nem véletlenül nem szabad másfél órával később leolvasni a teszteket. Amíg nem jön meg, és a tesztek erősödnek, addig van remény. De ne olvasd le 10 percen túl!
2015. jún. 1. 17:40
 2/30 anonim ***** válasza:
Időn túl sose számít, tehát nem is téved. Majd ha időn belül előjön, akkor "számolj" vele!
2015. jún. 1. 17:41
 3/30 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. Már van egy kislányom. Ő sem időn belüli teszt eredménye.

Ő pl. az estin nem is látszott, a reggelin is csak iszonyat haloványan, ami később erősödött. Nekem a negatív tesztjeim negatívok is voltak. Később is, sosem csíkosodott, főleg nem ennyi teszt.

2015. jún. 1. 18:12
 4/30 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen másik fajta tesztet csinálj :) amíg nem jön meg addig bármi lehet :)
2015. jún. 1. 18:17
 5/30 A kérdező kommentje:
Holnap többet tudok, inkább elmegyek orvoshoz.
2015. jún. 1. 18:28
 6/30 anonim ***** válasza:
Amíg egy teszt nem képes normálisan kimutatni, időn belül és egyértelműen, addig a doki sem tud mit mondani, nem fog látni semmit sem. Csak kapsz egy összefoglalót arról, hogy megvastagodott a nyálkahártyád, és nem látni se méhen belül, se méhen kívül semmit. Aztán akkor meg azon lehet aggódni. Türelmesen várni kéne, és 3 hét múlva ismételni, tesztet és dokit is.
2015. jún. 1. 18:34
 7/30 anonim ***** válasza:
Ha babát is vársz még smemit nem fog látni a doki :S
2015. jún. 1. 18:35
 8/30 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem nagyon lát semmit, max , hogy milyen vastag a méhnyálkah. De abból is lehet következtetni. Sajnos okkal kell tudnom minél hamarabb. De ezt itt nem latolgatnám. Igazából olvasom itt a sok szellemcsíkos meg száradási csíkos tesztekről szóló dolgokat. De ha nincs HCg a szervezetben akkor nincs, akkor nincs se időn belűl sem túl vonalka :) Logikusan. Az még oké, hogy egy olyan lesz de 3 is.... :)olyan volt nekem is régen, hogy úgy láttam mintha, aztán a következő teszt nega volt éa az is maradt. Nekem furcsa ennyi " pozitív " teszt idő ide vagy oda.
2015. jún. 1. 18:46
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet következtetni. Anynit, hogy vagy terhes vagy, vagy meg fog jönni. Érdemben nem sokat. Két egymást követő vérvétellel lehet figyelni a HCG szintet, de az két labor, több nap eltéréssel, ha jól tudom. Ez esetleg adhat választ. De amennyi idő ezzel eltelik, annyi idő alatt a teszt is normálisan mutatná, szerintem. Szomorúan mondhatom, hogy biztos, hogy 150 felett van a teszteknek a száma, amit életemben csináltam (szerencsére sikerült a baba már), de nekem lett ilyen is, olyan is. Időn túl is lett csíkos, halovány, stb. Az igazi pozitív tesztet nem kell így vizsgálgatni másfél órával később.
2015. jún. 1. 18:48
 10/30 A kérdező kommentje:
Na majd meg látjuk :) Én azt olvastam, hogy az mindegy, hogy időn túl lett pozitív az még pozitív. Nekem a nőgyógyászom mindig kéri, hogy vigyem be magammal a tesztet. Ebből gondolom, hogy csak le lehet olvasni később is ha már az orvos kéri. :)
2015. jún. 1. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!